Hvordan man opbygger en dækket ved hjælp af dæk blokke

November 30

Hvordan man opbygger en dækket ved hjælp af dæk blokke

Et dæk gør en god tilføjelse til et hjem, at skabe yderligere udendørs boligareal. En boligejer kan være lidt på vagt over for at foretage et dæk projekt, som hælde et betonfundament kan være en skræmmende opgave for ham. Ved hjælp af dæk blokke stort set eliminerer denne del af jobbet og sætter det godt inden for rækkevidde af alle med gennemsnitlige gør det selv færdigheder.

Instruktioner

•Lay ud området for din terrasse og markere placeringer for dæk blokke. Den første række af blokke bliver placeret 12 inches i fra den planlagte forreste kant af dækket og fordelte hver 24 inches på center. Mark steder for flere rækker med blokke hver 4 fod.

•Dig ud af et område på hvert dæk blok placering, der er omtrent samme størrelse som base af dæk blok og 2 inches dyb. Kompakt jorden godt ved hjælp af en sikret mod manipulation. Fylde området med 2 inches af grus og niveau. Placer dæk blokke på grus senge på hver placering. Bruge en tømrer niveau mellem hver af blokkene og sørg for, at de er niveau.

•Kontrollér støtte stillinger at resten i dæk blokke. Gøre dette ved at måle og skære 4 x 4 tømmer til størrelse efter din planlagte dæk højde. Montere stillingerne i dæk blokke.

•Klippe 2 x 6 fælg strøer og afslutte strøer til størrelse og skrue sammen i enderne til fra dæk ramme. Rejse og placere rammen på de støtte stillinger og negle ende strøer støtte stillinger.

•Nail eller skrue tværbjælke bøjler til både randen strøer, hver 24 inches på center. Klip 2 x 6 indvendige bjælker til størrelse, hænge i tværbjælke bøjler, og søm eller skrue på plads.

•Klippe pyntede til størrelse fra 2 x 4 tømmer og skru det til strøer i et mønster efter eget valg. Bejdse eller male dækket.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge et søm i hver af de støtte stillinger, linjeniveau og streng for at sikre alle blokke og indlæg er plan og i samme højde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com