Hvordan man opbygger en DIY 15' dybe skab

October 28

Hvordan man opbygger en DIY 15' dybe skab

Det er svært at tænke på noget, der gør en forskel i dit hjem som skab lagerplads. Det kan forstørre den mindste hjem gennem maksimering af beboelsesrum. Opbygning af et skab er også omkostningseffektiv; en grundlæggende skabet kræver lidt mere end nogle 2 x 4 brædder--kaldet studs- og vægbeklædning til slut på ydersiden. Du kan naturligvis få smartere, tilføjelse af ledninger, hylder eller endda isolering. Men grundlæggende skabet tager kun en dag i din tid i at bygge det til at fylde den.

Instruktioner

•Plan ud dit skab, skitsering design bedre visualisere det. Tegne et skab med 15-mund-dybe vægge og bredde du ønsker; Brug eksisterende sidevægge, når det er muligt, sammen med den bageste væg. Som du "Se" skabet, overveje placeringen af vinduer i dit værelse, hvor du vil skabet døren og typen af døren du ønsker. Du vil gerne give swingende døre clearance for at åbne og undgå at tildække windows.

•Measure fra bagsiden væg fremad 15 fødder og mærke gulv, loft og en sidevæg, der vil blive et skab væg med et "X" til notate hvor du vil placere den forreste væg. Måle fra sidevæg, langs den imaginære foran på skabet, bredden af skabet du ønsker. Markere en anden "X" på både gulv og loftet og på væggen, hvis der er en sidevæg findes der bliver et skab væg.

•Draw lige linjer, der forbinder alle måling mærker ved hjælp af en 2 x 4 stud som en guide--op og ned enhver sidevægge, der udgør dit skab, der angiver placeringen af den forreste væg vertikalt, og langs loftet og gulvet til at vise, hvor den forreste væg vil sætte.

•Lay en 2 x 4 på kant med den brede side vender ud. Markere bestyrelsen hver 16 inches for at angive stud placering. Gentag med en anden 2 x 4 til at oprette et sidehoved og en sidefod til dit første vægsektion. Forberede sidehoveder og sidefødder på hver væg afsnit behov; maksimumlængden for en vægsektion kan nå er 8 fod, på grund af længden på en 2-ved-4, så du får brug for en 8-fod - og en 7-fods-sektion for enhver sidevæg behov plus nok dele til at spænde over bredden af dit skab.

•Measure og skær studs for dine vægge. Gøre studs højde på dine vægge minus 3 1/4 inches, så der bliver plads til at løfte væggene på plads. Skære en stud til hver stud mark oprettet, minus de stud mærker, der indtager den plads, hvor du ønsker din dør til at være placeret. I stedet, mark bredden af døren du vil bruge på sidehovedet og sidefoden svarende til døren placering og skrive "dør" at notate.

•Line studs op, smalle ende op, mellem sidefod og header; starte i begyndelsen af afsnittet væg og slutte flugter med udgangen af sidefoden og header. Nail studs i sted gennem den udvendige kant af sidefod og header i stud ende. Gentag, indtil alle pigge er sikret, herunder en stud på begge sider af døren markant åbning.

•Klippe en længde på 2 x 4 måle bredden af din døråbningen. Søm på plads mellem studs mærkning døren åbner, giver mulighed for højden af døren - typisk 82 inches. Dette trin opretter en dør header.

•Strømforbrug i standby hver væg op, tilpasse den til væggen maerker placering. Skubbe shims, efter behov, under hvert afsnit for at oprette en pasform. Hold et niveau op til hvert afsnit for at sikre, at væggen er helt lige, så sikker med søm gennem sidefod, header og vægge som gældende. Space negle om hver 24 inches, og sørg for du søm væg sektioner sammen så godt.

•Tilføj sektioner af 2 af 4s, skåret til at passe mellem studs og negle på plads til at oprette strukturstøtte til hylder og tøj stænger. Du ønsker de brede sider af din 2-af-4s vender udad for at skabe en bred sømning overflade.

•Finish i skabet ved at hænge vægbeklædning og døren. Maling, trim og installere et lys som ønsket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com