Hvordan man opbygger en dobbelt indrammet væg til indbyggede frysere

June 12

Ved beregningen af den indbyggede kabinet, kan dit kabinet størrelse alvorligt begrænset af størrelsen af tilgængelig væggen hulrum. De fleste single-indrammet vægge give dig kun plads til en lavvandet kabinet af 4 til 6 inches dyb. Opbygning af en dobbelt-indrammet væg kan øge din væg-hulrum dybde betydeligt. En dobbelt-indrammet muren er en mur, består af to væg rammer indstille oven på den anden giver mulighed for væggen hulrum 8 til 12 inches dyb, afhængigt af dimensionerne af din indramning tømmer. Ved at justere væg studs og øge dybden af hulrummet plads, kan du bygge dybere kabinetter samtidig bevare forsænket udseendet af indbyggede kabinet.

Instruktioner

•Beskyttelseshætte til at klikke to parallelle kridtstreger på gulvet viser sti, du ønsker de nye vægge til at tage. Gør plads mellem linjerne svarer til den ønskede dybde af din frysere. Måle længden af kridt linjer med et målebånd til at få længden af den foreslåede væg.

•Klippe tre 2 x 4 tommer planker til at matche de målte længden af væggen med en rundsav.

•Divide den målte længde af 16 til at bestemme antallet af væggen studs kræves til væggen. Runde op de resulterende tal til at sikre, at der vil være nok studs at give endestykker samt mellemliggende væggen studs. Hvis du påtænker at placere større øge kabinetter, større end 14-1/2 inches i bredden, ind i væggen så væg-stud afstanden til 24 inches af målte længden af væggen divideres med 24 og oprunding resultatet. Hvis kabinetter er mere end 22-1/2-inches i bredden skal du trække en mur stud for hver enkelt kabinet, du vil installere for at give plads til den kabinet indramning i væggene.

•Measure højde af rummet fra gulv til loft tværbjælke. Fratræk 4-1/2-inches fra målingen og bruge den justerede højde for dimensionering væggen studs. 2 x 4 tommer planker er faktisk kun 1-1/2-tommer tyk, så du bliver nødt til at redegøre for tykkelsen af de tre planker danner fordoblet topplade og bundpladen af væggen, væggen studs skal placeres mellem. Skær det beregnede antal wall Ørestikker fra 2 x 4 tommer stykker af tømmer med rundsav til at matche den justerede højde.

•Saml væggen på gulvet så, kan du nemt nå alle områder af muren for at tilslutte væg rammen sammen. Placere de tre væg-længde planker på gulvet, parallelt med hinanden og sidder på de 2-tommer brede kanter. Sæt to af plankerne butted mod hinanden, kant til kant til at oprette en 4 x 4 tommer størrelse planke til at tjene som den øverste plade, som er i fuld længde planken kører langs toppen af væggen. Angiv den tredje væg-længde planke parallelt med de andre to med en mur stud indbyrdes afstand. Denne tredje planke tjener som bundpladen af væggen og er naglet til gulvet.

•Mark planker med en blyant hver 16 eller 24 inches, afhængigt af din ønskede stud afstand, og springe de rum, hvor du vil placere et skab, hvis kabinettet er for stor til at passe mellem studs. Til 15-tommer afstand du skal bruge frysere, der er 14-1/2-tommer bred herunder kabinet kroppen, til 24-tommer rammer du kan passe kabinetter op til 22-1/2-inches i bredden mellem knopperne. Sted en mur stud skåret til at passe mellem de to planker centreret på hver mark med to af knopperne flugter med de to ender af længde planke. Placer studs på deres 2-tomme kanter.

•Nail stud planker på plads mellem længde plankerne ved hjælp af en sømpistol til at køre søm gennem fordoblet topplade og bundplade, og i enderne af væggen studs. Bruge to negle pr. joint. For disse rum hvor du sprunget en stud, måle bredden af rummet med målebåndet og derefter skær to 2 x 4 tommer planker til at matche målingen. Søm de to planker mellem de tilstødende studs i rummet, placeret så de ramme højden på dit kabinet, med en planke kører gennem rummet lige over hvor toppen af din forsænket kabinet vil sidde, og anden bestyrelsen kører gennem rummet lige under bunden af kabinettet.

•Øge væggen og sæt det langs den første kridtstreg med linjen kører centreret under den nederste planke. Sæt den øverste planke mod loftet bjælker, og har en helper hold væggen i position. Placer en tømrer niveau mod forsiden af en mur stud og justere toppen af muren mod loftet bjælker indtil væggen er plumb. Flytte niveauet til siden af stutteriet og derefter flytte stutteriet lidt venstre eller højre, indtil niveauet viser, at muren er firkantet.

•Nail væg til gulvet ved hjælp af finish sømpistol gennem bunden planke hver 4-inches, og derefter søm væg til loft strøer, placere to negle gennem den øverste planke og ind tværbjælke ovenfor. Hvis tilslutning med en eksisterende stud væg, derefter søm stud mur stud under vægbeklædning-end.

•Gentag indramning processen for den anden væg. Hæve væggen og sted langs den anden kridtstreg og justere det, indtil det er også plumb og firkantet. Søm den anden væg i sted at afslutte din dobbelt-indrammet væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com