Hvordan man opbygger en dør Prop

August 30

Hvordan man opbygger en dør Prop

Døren rekvisitter er enkle enheder--enkle som et træ kile, der sidder på gulvet. Når du guffe den smalle ende af kile under en dør, dens form forhindrer, at døren bevæger sig fremad. Så brug en dør prop til at holde en dør åben eller tuck det under en lukket dør til at holde det lukket. Også på grund af dens enkle form er en dør prop nemt at oprette. Opbygge din egen dør prop i mindre end 30 minutter.

Instruktioner

•Draw en linje, der ombrydes omkring din træ blok. Det skal være lige og samme afstand fra slutningen af blokken på hver side.

•Measure den ønskede størrelse af din dør prop ned blok fra denne linje. Selvom størrelser kan variere - længden af dør prop påvirker dets vinkel - Prøv at gøre din dør prop mellem 6 og 8 inches lang. Tegn en anden linje, der ombrydes rundt om blokken på denne afstand.

•Sprog for visning på én side af din træ blok, tegne en diagonal linje, der løber fra toppen af en linje til bunden af anden linjen. Snit blok langs denne linje ved hjælp af en båndsav, så klip langs de to parallelle linjer; hvad der er tilbage er den grundlæggende form af din dør prop.

•Sand kanter, som man skærer med sandpapir, være omhyggelig med ikke at sand så hårdt at kompromittere dør prop skarpe kanter. Du kan slibe den spidse ende af kile, så godt, så at det ikke er så tynde, skarpe og risikerer at bryde.

Tips & advarsler

  • For en poleret look, finish off din dør prop med belægning med et lag af træ pletten. Anvende det med en klud og vente på det tørre, før du bruger den.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com