Hvordan man opbygger en døren Jamb

October 29

Hvordan man opbygger en døren Jamb

Døre tage mere misbrug end nogen anden del af huset. Dette betyder trim, at døren lukker mod behov opmærksomhed ganske ofte. Men hvis du er til det punkt, at malingen ikke gonna gøre det denne gang, så er det tid til at bygge en ny døren jamb. Denne artikel dækker hvordan man opbygger jamb bortset fra døren for at forhindre, at købe en helt ny enhed.

Instruktioner

Sætte den op

•Indstil bordet så hegnet på 4 9/16 inches. RIP tømmer til denne bredde.

•Measure bredde på toppen af døråbningen. Mål fra den ene ende af tømmer og gøre et varemærke på denne måling. Placer carpenter's square på mærket og trække en linje på tværs af bredden af tømmer. Skær dette med den elektriske gering sav.

•Measure højden på åbningen for døren og fratræk ¾-tommer. Mål fra den ene ende af tømmer og gør et mærke, der repræsenterer højden af døråbningen. Placer carpenter's square på mærket og trække en linje på tværs af bredden af tømmer. Skær dette med den elektriske gering sav. Gentag dette for anden siden af døråbningen.

•Measure fra en af lange kanter og gøre flere mærker på 1 3/8 inches. Placere den lige kant på mærkerne og trække en linje parallel med den lange kant. Skriv et "X" i højre side af linjen for at angive, hvor døren stop materiale vil blive installeret.

•Measure afstand fra toppen af døren og toppen af hængslet. Markere en af de lange stykker i overensstemmelse hermed. Måle længden af hængslet også og markere tømmer på denne mark. Placer carpenter's square på disse mærker og trække en linje på tværs af bredden af tømmer.

•Next, måle afstanden mellem hængsler på døren og markere tømmer. Derefter måle og markere dette hængsel på samme måde som hængsel i trin 5. Placere del af hængslet fra den gamle jamb på mærkerne og tegne omridset af hver.

•Indstil router til dybden for at tage ud tykkelsen af hængslet. Skåret ud det område, hvor der installeres hængslet. Det er bydende nødvendigt at blive flugter med overfladen af jamb.

Installation

•Sæt det øverste stykke af døren jamb øverst i åbningen. Placer carpenter's niveau på det for at være sikker på det er niveau. Indsæt shims hvis nødvendigt, og sikre det øverste stykke med finish negle.

•Indstil tømmer med fals udskæringer mod den relevante side af åbningen. Placer carpenter's niveau på det for at være sikker på det er plumb. Bruge shims, hvor det er nødvendigt, og sikre jamb med finish negle. Hvis denne side ikke er plumb, døren vil flytte i overensstemmelse hermed.

•Measure bredde på døren. Placer målebåndet mod toppen af sidekarmen med hængsel udskæringer, og gør et mærke, der repræsenterer bredden af døren plus 1/8-inch. Bor en pilot hul nær toppen af anden stykket af jamb. Indstille dette stykke på mærket i toppen af jamb. Hvis det ikke er imod 2 x 4 i væggen, indsætte shims for at gøre en pasform øverst på jamb. Indsæt en finish søm i den pilot hul og trykke det med hammer, indtil det holder toppen af brik på plads.

•Sæt carpenter's niveau mod denne brik til at være visse it er plumb. Det skal også være den samme afstand fra anden siden i bunden, da det er øverst. Det er vigtigere for kløften mellem døren og jamb den samme end det er at være plumb. I de fleste tilfælde vil der være nok forskel til at gøre en forskel..

Uddelingen jamb til åbningen. Måle og skære dør stop materiale, begyndende med det øverste stykke. Anvende trælim på siden af linjen med "X" s, og fastgør dørstopper med brads. Trim begge vægge omkring jamb med døren beklædning. Maling eller pletten det, før dør. For mere om døren beklædning, se "Hvordan at installere sag støbning omkring et dør" i afsnittet henvisningen nedenfor.

Tips & advarsler

  • Boring pilot huller i tømmer vil gøre for nemmere installation. Sæt negle med søm sæt. Anvende træ kit og malerens caulk inden slibning.
  • Undlad at angive tabel saw blade nogen højere end nødvendigt for at gøre cut. Gør ikke udskæringer med routeren før testning dybde på et andet stykke af tømmer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com