Hvordan man opbygger en egern Tube fælde

April 14

Egern, er mens søde i deres sted, ikke så sød når de kommer ind i dit hus, Laden, garagen eller skuret. De kan ødelægge isolering, gnave på ledninger og generelt nedbrydende. En løsning er at bygge et egern tube fælde.

Instruktioner

Forpakket en længde af PVC rør er 6 inches i diameter. Det er op til dig, om du ønsker at købe rør, der er gevind på ene ende. Hvis røret er gevind, købe en gevind cap for dit egern tube fælde. Hvis PVC-rør ikke er gevind i den ene ende, købe et stik.

•Klippe røret til 5 feet i længden. Der er mere end én måde at skære røret: enten med en miter så eller med en tilbage så. Metoden er op til dig. Hvis du bruger en gering sav, Sørg for at sænke blade meget langsomt ind på PVC-rør, når man skærer det således at blade at gøre indkøb.

•Decide, som lokkemad til at bruge. Dette er et spørgsmål af trial and error. For nogle mennesker er jordnøddesmør en fremragende agn, for andre, solsikkefrø, usaltet jordnødder eller kommercielle egern agn. Ifølge Simmons Plantebeskyttelse og skadedyr er rør i fælden, selv "et lokkemiddel, udnytte det egern instinkt til at køre eller skjule i en kabinet." Kombinationen af agn du bruger og PVC-rør, som danner røret af din fælde, bør være en uimodståelig kombination for enhver egern.

Uddelingen fælles landbrugspolitik eller stik på PVC-rør og Indsæt agn valg. Sted rør fælde på et sted, hvor du ved der er masser af egern aktivitet. Uanset hvor dette er, Sørg for at du sikre din fælde, således at det er i en vinkel med den ende, der indeholder agn på bunden af fælden. Takket være længden af fælden og slipperiness af rørets overflade kunne egernet ikke kravle ud af røret. Brug rebet eller ledning til at sikre fælden på plads.

•Kontrollér egern tube fælde ofte. Hvis du ikke ønsker at dræbe egernet, fælde det, således at du kan flytte det. Du kan tip rør af fælden ned så egernet falder ind i et net eller en jute taske. Sørg for at du sikre hurtigt munden på posen eller på nettet før egernet undslipper. Hvis du er ligeglad at flytte egern, kan du tjekke fælde en gang om ugen eller mere til at disponere over kroppen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com