Hvordan man opbygger en elliptisk døren Jamb

October 8

En elliptisk døren jamb er en dørkarm med en buet top. Mens bygge en helt fra bunden er en meget vanskelig opgave for en person, der ikke er en professionel, er installere en elliptisk jamb forholdsvis let, hvis du har de grundlæggende dele. Du kan købe en buet top jamb fra nogen af en række kilder og installere det selv i et par timer, bruger kun værktøjer, som du forventes at have omkring dit hus.

Instruktioner

•Measure af rektangulære åbning i som du planlægger at installere jamb. Sørg for at alle vinkler er kvadratisk og at siderne er helt lodret.

•Tilføj header jambs at støtte den elliptiske del af jeres jamb. Disse er stykker af krydsfiner skæres til længde og vinklet på kanten til at passe ind i hjørnerne af døråbning med en 45-graders vinkel. Længde påkrævet vil variere afhængigt af bredden og højden af din jamb. Foranstaltning header jambs, der ikke forstyrrer den ellipse placering, men vil være tæt nok til at være shims til kanten af det.

•Sæt den elliptiske jamb ind i åbningen. Kile det på højden af hængsler, hvis der er en dør inkluderet eller niveau med hvor de ville være, hvis der var en. Afstandsstykket på 45-graders punkter og ved spids. Skru jamb i sted.

•Drywall over åbninger på den øverste hjørner. Male både væg og jamb. Installere støbning for at skjule kanten af jamb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com