Hvordan man opbygger en energi vindmølle

April 19

Hvordan man opbygger en energi vindmølle

Afhængigt af hvordan blæsende er din region, en personlig vindmølle kan give dig med nok energi til at køre nogle elektriske apparater, eller endda din hele Parlamentet, som ville potentielt spare dig en masse penge. Den bedste måde for dig at bygge en energi vindmøllen vil afhænge af en masse på dit budget og hvor meget energi du ønsker at producere. Vindmøller kan potentielt gøres ved hjælp af en meget simpelt sæt af materialer, men før du tager nogen foreløbig handling du skal afgøre, om du lovligt kan har en vindmølle på din jord.

Instruktioner

Forpakket en klar-til-go generator; enhver elektrisk motor som en bil generatoren vil være tilstrækkeligt. Hvis du føler dig mere eventyrlysten, kan du bygge en generator, men dette ville kræve en betydelig dygtighed og teknisk viden.

•Kontrollér nogle knive, typisk tre ud af PVC rør eller træ. Tilslutte vingerne til en hub (en disk, der forbinder vingerne til generatoren). Dette skaber en turbine, der ture i vinden. Når vindmøllen er tilsluttet generatoren, kan være genereret elektricitet.

•Affix møllen tilsluttet generator på en længde af træ (montering platform). I slutningen af montering platform gør en hale af metal. Halen vil fungere som et sejl, holder vindmøllen at dreje med retningen af vinden.

•Kontrollér, et solidt grundlag, der kan fastgøres til gulvet og forbinde en hule rør til denne base. Dette vil fungere som tårnet for monteret møllen til at sidde.

•Tilslut en elektrisk linje kører fra vindmøllens generator, spinning på toppen af tårnet, ned gennem rørene til en domænecontroller på jorden niveau. Dette vil opkræve et batteri, som du kan bruge til at oplade dine elektriske artikler.

Tips & advarsler

  • Sikre det tårn med enten reb eller ståltråd til at sikre, at der ikke er for meget pres på bunden af tårnet.
  • Vær meget forsigtig nær vindmølle vinger; de kan være dødbringende. Aldrig komme for tæt på dem udendørs, især hvis det blæser, og gøre sikker på de monteres sikkert til hubben og navet er sikkert monteret til generatoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com