Hvordan man opbygger en får Bar

August 2

Hvordan man opbygger en får Bar

Får barer er rektangulære placeringer anvendes til opbevaring af hø og lucerne til fodring får. Får barer er kortere end foderautomater til geder og heste, så fårene kan løfte deres hoveder komfortabelt over den placering, der holder deres foder. Får barer er ofte bygget af standard træ materiale fundet i tømmer værfter. Materialerne er stærke nok til sidste års fodring.

Instruktioner

•Indstil to 53-tommer boards parallelt på kanten og 23 inches fra hinanden. Sæt to 23-tommer bestyrelser mellem dem på kanten så parrene er vinkelret. Plads 23-tommer boards 50 inches fra hinanden, så deres sider er flugter med enderne af 53-tommer bestyrelser. Skrue gennem 53-tommer bestyrelser og i enderne af de 23-tommer boards. Brug 12 skruer til denne opgave. Dette er din får bar ramme.

•Lay din wire wire mesh på toppen af rammen, så alle kanter er flush. Vedhæfte trådnet til rammen ved dunkende hæfteklammer gennem trådnet og i kanterne af boards på rammen. Bruge alle 16 hæfteklammer.

•Anbring ramme på kanten så det ligger fladt på en af de 53-tommer boards. Lægge en 27-tommer bord vinkelret mod rammen, så dens ende er flugter med kanten af rammen modsatte side med mesh. Bestyrelsens side skulle være imod side bestyrelsens 23-tommer og slutningen af 53-tomme bord. Skrue gennem 23-tommer bestyrelsen og ind i 27-tommer bestyrelsen med tre skruer. Gentag denne proces i anden enden af rammen. Disse er to ben din får advokatsamfundet.

•Drej rammen over, så det hviler på andre 53-tomme bord. Følg den samme proces i det forrige trin til at sikre de sidste to ben.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com