Hvordan man opbygger en Faux pejs på en Blank mur

July 9

Hvordan man opbygger en Faux pejs på en Blank mur

Opbygge en faux pejs på en blank mur er en ny måde at skabe visuelle fornemmelsen af en pejs uden omkostninger til en faktiske pejs tilføjelse. Nøglen til succes med at skabe en realistisk faux pejs er at bruge de samme materialer, du ville bruge hvis placerer en rigtig pejs i dit hjem. Fliser skaber en smuk søger pejs Arne, og en pejs surround i et design af dine valg former den overordnede opbygning af pejsen. Med et par mursten finer stykker tilføjes ordet som en faux brændkammer bund, er de eneste ting mangler de flammende logs og varmen.

Instruktioner

•Indstil placeringen af din faux pejs og tegne en kontur af faux brændkammeret og Arne foran faux brændkammeret med et stykke kridt. Bruge en lineal til at oprette dispositionen, så alle sider vil være plumb.

•Sæt afdækningstape på væggen omkring 2 inches fra skitserede brændkammeret. Anbring en dråbe klud på gulvet under.

•Paint plads inden for omridset sort til at give dig selv et knudepunkt for placeringen af skorstenen og pejs surround. Brug en interiør latex maling og en pensel til at dække området og lad det tørre natten over.

•Installer pejs omgiver mod væggen, centreret om faux brændkammeret. Måle bredden af surround med målebåndet og markeres måling på baseboard. Skære baseboard langs de målte linjer med en håndsav og lirke det fra væggen med et brækjern. Spredt thinset mørtel langs bagsiden af surround, der dækker både benene og i hovedet. Tryk på surround mod væggen i området ryddet. Kontrollere, at det er i niveau med en tømrer niveau og foretage justeringer nødvendige mens mørtel er stadig våd.

•Sæt skorstenen for dig er pejs på gulvet under faux brændkammeret, mod bunden af surround. Fjerne dråbe klud og placere en række fliser på gulvet foran faux brændkammeret, udvide området fuld af den trukne skorsten. Bruge flisen afstandsstykker mellem fliser til at skabe rum for fugning mellem flise fuger. Mark fliser på den kant, der skal skære til at passe med kridt langs linjerne skæring.

•Klippe skorstenen fliser med den passende cutter for typen flise. Bruge en våd så tykkere sten og ler fliser og en flise cutter til at fastgøre keramiske fliser retning skære. Efter at skære fliser, fjerne alle brikkerne fra området skorstenen og placere dem på en flad overflade i nærheden, i den samme placering rækkefølge og mønster.

•Applicer flise klæbemiddel til området skorstenen med en indskåret murske, ved hjælp af flat af murske for at sprede selvklæbende og indskåret kanten at hæve højderygge i den klæbende overflade. Overføre fliserne tilbage til skorstenen, at trykke dem ind lim til at passe dem på plads. Placere flise afstandsstykker mellem fliser til at holde niveauet flise linjer og leddene ensartet. Tillad flise limen skal tørre natten over.

•Sæt mursten finér på gulvet inden for surround til at simulere en pejs mursten gulv, ved hjælp af samme placering, bruges med skorstenen fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com