Hvordan man opbygger en Faux sten Surround til elektrisk pejs

September 7

Hvordan man opbygger en Faux sten Surround til elektrisk pejs

Omdanne almindelig surround på din elektrisk pejs til en solid skorsten, der er værdig til en aften omkring bålet. Sten pejs omgiver er arkitektonisk knudepunkter i mange ældre huse. Selvom elektriske pejse er standard i nybyggeri, er det stadig muligt at skabe udseendet af en gammel stenpejs. Med brug af nogle kreative håndværk materialer, maling og nogle tålmodighed, kan enhver kedelige pejs surround blive et værelse omdrejningspunkt.

Instruktioner

•Measure bredde og højde af din pejs surround. Også måle bredden og højden af din pejs åbning. Skær arket krydsfiner, således at det passer over pejs surround. Skære åbning for den elektrisk pejs.

•Sæt din krydsfiner på en flad arbejdsoverflade. Brug en maling rulle til at dække krydsfiner med latex primer. Male i selv slagtilfælde, arbejder i samme retning, som du maler. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Applicer et lag af lys grå maling på krydsfiner ark. Male krydsfiner med en paint roller ved hjælp af den samme teknik i det forrige trin. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Sæt malet krydsfiner shell over ildstedet. Skrue krydsfiner på plads ved hjælp af drywall skruer.

•Opret dine faux sten fra aluminiumsfolie og ler. Forme alufolie i runde former, der ligner brosten. Holde aluminiumsfolie fladt på ene ende. Pak hver folie sten med aluminiumsfolie. Holde sten afrundede, men ikke alt for glat, fordi de tilføjede tekstur gør stenene forekommer mere realistiske. Gøre nok sten til at dække dit malede surround bord.

•Mix sammen de lysere og mørkere nuancer af grå ler til at oprette en marmor-lignende virkning. Knivspids af nikkel-størrelse bolde af ler. Figur ler i flade, sten-lignende diske. Dække en cookie ark med aluminiumsfolie. Plads ler sten jævnt på cookie ark. Bage efter de vejbeskrivelser er inkluderet med din ler.

•Dæk bagsiden af et folie smæk med silikone fugemasse. Tryk på den folie sten til krydsfiner surround. Gentag med de resterende sten.

•Fyld i mellemrummene mellem folie sten med mindre ler stenene. Anvende silikone fugemasse til bagsiden og tryk på surround.

•Divide din drywall sammensatte i to maling kopper. Tilføje om en ½ kop af den letteste grå nuance af maling til en kop. Tilføje den samme mængde af mørkere grå maling til andre cup. Mix maling og gipsvæg sammensatte sammen. Tilføje akryl caulk at hver kop, og Bland ingredienserne. Male folie sten med maling og drywall, ifølge gøre det bedste. Male størstedelen af sten med en lysere farve, og fremhæve nogle af ujævnheder med en mørkere farve. Dyp en klud i malingen, og ising det på stenene for at tilføje ekstra farve.

•Mix sammen stuk sammensatte, et rør af akryl caulk og omkring 15 dråber af sort håndværk maling i en maling cup. Brug en skum børste til at anvende denne blanding mellem stenene til at efterligne mørtel.

Tips & advarsler

  • Mange hjem forbedring butikker vil klippe dit træ størrelse du eliminerer behovet for en bordrundsav. Denne samme look kan også nås med jord-tone sten. Bare erstatte tan og brune nuancer til grå og sort maling og ler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com