Hvordan man opbygger en Faux vægpanel

April 9

Hvordan man opbygger en Faux vægpanel

En "faux" eller falsk vægpanel tilføjer arkitektoniske detaljer til en almindelig væg eller dør. Anvendt enkeltvis eller i grupper, kan en faux vægpanel fremhæve illustrationer, tegne øjet til et brændpunkt væg-- eller blot tilføje tekstur til den samlede indretning. Den færdige effekt af en faux vægpanel kan være formelle, casual, traditionelle eller moderne; det hele afhænger af de materialer, du vælger at gennemføre projektet. Før du begynder, male støbning du vælger at enten matche andre træværk, blend med væggen bagved eller med en farve, der supplerer eller står i kontrast med andre farver i rummet.

Instruktioner

•Applicer maler tape til din væg i form og størrelse du ønsker din faux panel til at være. Opstil et vaterpas med top, bund og side linjer af panelet tapede at sikre toppen og bunden er plan og siderne er plumb. Foretage justeringer nødvendigt. Den maler tape hjælper dig med at visualisere, hvordan din faux panel vil se ud på din væg og lader dig nemt foretage justeringer til størrelsen af panelet rektangulær eller kvadratisk eller dens placering på væggen.

•Measure længde af øverst og nederste linjer og hver side linje med et målebånd. Let spore omkring den ydre kant af båndet med en blyant, derefter fjerne tapen.

•Overførsel målinger til din støbning lager ved at gøre en lille blyant på hvert punkt på den ydre kant af støbning. Hvis for eksempel, du har købt din støbning lager i 8-fods længder og planlægge en faux panel er 2 1/2 fod lang og 5 fod høje, markere øverst og i højre side på den første længde og i bunden og i venstre side på den anden længde.

•Indstil din miter box på en arbejdsbænk og justere det til at gøre en venstre 45-graders snit. Det betyder så guide på miter box bør omdannes mod venstre side af boksen gering som du se det i øjnene. Skub din første længde af støbning i boksen gering, så den flade side af støbning er fladt mod bunden af boksen gering og den ydre kant er mod bagsiden af boksen gering. Juster den første mark--betegner den højre ende af det øverste stykke af støbning--med åbning i midten af feltet gering. Sænke saw programguiden og gøre snittet med en håndsav.

•Lift saw programguiden og flytte det til at danne en 45-graders vinkel med saven til højre. Flytte stykke molding du bare skære--oversiden af din faux panel--til højre side af boksen gering og justere det, så det markerede punkt (eller bare slutningen hvis du ikke gjorde specielt mærke det) er i midten af feltet gering. Sænke saw programguiden og gøre cut. Stykket skal skæres i 45 graders vinkler i hver ende med de nedskæringer, vinklet i mod hinanden.

•Gentag trin 4 og 5, indtil du har en øverste og nederste stykke og to side-stykker, alle skåret med 45-graders vinkler i hver ende og vinklet i mod hinanden fra top eller ydre, kanten af støbning til den nederste kant.

•Lay de udskårne stykker ud på gulvet og tørre pasform hjørnerne sammen for at sikre en stram pasform.

•Applicer konstruktion lim på bagsiden af det første stykke af støbning og anbringer det til væggen, foring op den ydre kant med blyant mærke på væggen. Dobbelt-tjekke det er plan med vaterpas og søm det på plads med 1-tomme finish negle ved hjælp af en hammer og søm til forsænke hovedet. Gentag for de resterende tre stykker, at sikre en stram pasform på hver mitered hjørne.

•Applicer caulk i samme farve som molding eller males caulk over søm hoveder og til at udfylde eventuelle huller mellem væg og støbning eller udfylde enhver lille huller i din hjørner. Tørre det glat med en klud eller din fingerspids. Touch-up maling som nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com