Hvordan man opbygger en flise brusebad bassin

October 11

Hvordan man opbygger en flise brusebad bassin

Bygge dit eget brusebad kan tage lidt tid, men i sidste ende du har fremragende omkostningsbesparende fleksibilitet i design og størrelse af bruseren. En bruser base har tre lag, herunder en pre pan, et brusebad pan og bruser floor. Før gryden er bygget med mørtel direkte på undergulvet og etablerer en hældning for ordentlig dræning. Bruseren pan består af en membran, der skaber en vandtæt forsegling. Et andet lag af mørtel er lagt ned, hvilket gør bruser gulvet op og etablerer en selv overfladen for at lægge dine fliser. Alle materialer til dit brusebad er tilgængelige på din lokale hardware butik. Før starten, fjerne alle gulvbelægning at eksponere undergulvet og alle vægflader at udsætte væggen studs. Dette omfatter ethvert anlæg, driftsmateriel og apparatur i dit arbejdsområde.

Instruktioner

•Klippe tre 2-af-4s til den ønskede længde af bruseren du ønsker at opbygge. Brug 16d negle for at sikre tre lige skåret 2 af 4s til undergulvet bestyrelser og de træ pigge på tærsklen på bruseren, danner et kvadrat eller rektangel med væggen. Disse 2 af 4s danne bremse af bruser-bassinet.

•Measure afstanden mellem hver stud på indersiden af bruseren bassin. Skåret din 2 af 10 tømmer i de længder du bare målt. Installere hver skåret stykke mellem dens tilsvarende stud benytter 16 d galvaniseret fælles negle, at skabe en flush overflade.

•Staple 15-lb. bygning papir til undergulv af bruser bunden ved hjælp af din hæftemaskine. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge din hobbykniv til at skære bygning papir i dimensionerne af bruser base. Skære en cirkulær form omkring afløbsrør.

•Glue det nederste stykke af de tre stykker brusebad afløb til afløbsrør ved hjælp af PVC cement. Skrue afløbet bolte delvist i bunden afløb stykke.

•Mark højde af nederste afløb stykke på væggen længst fra afløbet. Måle fra midten af afløbet til væggen du blot markeret ved hjælp af din målebånd. For hver 12 inches af bruser du måler, hæve mærket 1/4 tommer. For eksempel, hvis afstanden mellem afløbet stykke og væggen er 36 inches, hæve din mark 3/4 tommer. Måle fra mærket du først gjort og markere en anden plads. Spore en referencelinje langs omkredsen af bruseren bruger dit niveau og det andet mærke som reference.

•Staple galvaniseret metal tremme over bygning papir ved hjælp af din hæftemaskine. Skære et cirkelformet hul i den metal tremme 1/2 tommer omkring afløbet ved hjælp af din hobbykniv.

•Mix nogle gulvet mørtel og latex additiv til en temmelig tør konsistens. Mørtlen vil holde sin form, hvis du tager en håndfuld og klem det i dine hænder.

•Lay mørtel ned i brusebad base ved hjælp af din murske. Opbygge mørtel overfladen fra flange af dræn-stykke til højden på det andet mærke på væggen. Som du udjævne overfladen af mørtel bruge dit niveau til at sikre der er ikke høj og lav spots. Hvis der er endda dem ud og udjævne overfladen med en træ flyde. Så lad mørtel helbredelsen natten over.

•Measure dimension af bruseren gulv og markere den ud på et stykke af CPE vandtæt membran ved hjælp af en markør. Tilføje og markere en yderligere 8 inches til dimensionen for hver væg og en ekstra 16 inches til gadehjørnet slutningen. Måle den nøjagtige placering af afløb og mærke det på din CPE. Skære CPE at størrelse ved hjælp af din hobbykniv med en straight-kant lineal som reference. Skære en cirkulær stykke ud af skrot CPE omkring 2 inches større end afløbet flange. Bruge CPE membran opløsningsmiddel lim til at vedhæfte den cirkulære stykke til området afløb af CPE membranen du bruger til bruser floor. Dette vil handle for at styrke afløb segl.

•Coat bunden af bruseren, bremse og omkreds 2 af 10 væg blokke med laminering klæbemiddel ved hjælp af en indskåret murske. Anvende CPE fugemasse omkring afløbet. Lægge CPE membran langs gulvet dispositionen du trak og dække kantstenen og væg blokkene. Position i forstærket afløbet forsegles, således at det er centreret over afløbet bolte. Arbejde fra afløbet til vægge, udglatte alle bobler.

•Klap de ekstra materialer i en klap, anvende CPE opløsningsmiddel lim til den ene side af det, tryk på flappen flad og Hæft det på plads. Hæft alle kanter af membran på træ bag eller under den. Lim dam hjørnerne ved hver inde hjørne af kantstenen ved hjælp af opløsningsmidler lim.

•Klippe fire små slidser tillade bolte til at stikke gennem membranen og skæres væk nok membran for at udsætte afløbet. Fjerne afløb bolte, installere den midterste afløb stykke og geninstallere bolte. Spænd dem jævnt og fast for at sikre du har en vandtæt forsegling.

•Tjek for utætheder og lave nogen du finde. Hvis du ingen finder, fastgør afløbet si stykke til afløb og justere det til et minimum af 1,5 inches over brusebad pan.

•Installer nye cement board på vægge ved hjælp af en 1/4-inch shim til at løfte den nederste ende af cement board af CPE membran. Hvis du vil undgå punktering membran bag cement board, ikke brug nogen skruer i bunden 8 inches af bestyrelsen.

•Klippe et stykke metal tremme så at det vil passe omkring alle tre sider af kantstenen. Bøj tremme, så den opfylder kravene til gadehjørnet og Hæft det på plads. Bland en mørtel og anvende det til gadehjørnet ved hjælp af en murske. Brug en torpedo plan for at sikre, at der er ingen høje eller lave steder og foretage justeringer efter behov.

•Mark på en væg 1,5 inches over bruser gulvet og brug et niveau til at tegne en referencelinje langs omkredsen af bruser-bassinet.

•Mix gulvet mørtel og lægge den ned til omkring halvdelen af din referencelinje tykkelse og halvdelen af dit afløb ved hjælp af en murske højde. Sikre mørtlen forbliver 1/2 tommer væk fra afløbet.

•Lay ned mere metal tremme på toppen af mørtel. Skære et cirkelformet hul i tremme, før du lægger det så det lægger 1/2 tommer fra afløbet. Fortsæt med at tilføje mørtel indtil bruser floor er bygget på referencelinjen på væggen og den øverste kant af afløb si. Brug en plan hen til indskrive og lave en høj eller lav steder og flyde til at skabe en glat overflade. Tillad mørtel til helbrede natten over.

•Mix op en batch af tyndt lag mørtel, og arbejder i små sektioner, installere din flise. Sprede mørtel på bruser gulvet ved hjælp af en indskåret murske og lægge dine fliser og afstandsstykker ned. Efter du har placeret alle fliser, fjerne din spacere og lad mørtel tørre.

•Mix op nogle injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Spredt injektionsmørtel ud på væggene, Bruser base og kantstenen ved hjælp af en injektionsmørtel float. Helt udfylde alle leddene. Fjern alle overskydende injektionsmørtel med din injektionsmørtel float. Brug en fugtig svamp til at aftørre den ekstra injektionsmørtel fra fliserne. Skyl svamp mellem klude.

•Applicer cementmørtel sealer til alle injektionsmørtel linjer ved hjælp af en lille svamp pensel. Undgå børste sealer til fliser. Tillad cementmørtel sealer og injektionsmørtel til tørre efter fabrikantens anvisninger.

•Applicer en perle af silikone caulk langs indvendige hjørner af brusebad til at oprette en sæl. Tillad silikone caulk tørre helt inden du bruger bruseren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com