Hvordan man opbygger en flise skorsten til en pejs

March 30

Hvordan man opbygger en flise skorsten til en pejs

En flise skorsten beskytter gulvet omkring pejsen fra varme og aske og giver en funktionel accent til ethvert rum. Flise gør et glimrende materiale til en skorsten, fordi både flise og thinset mørtel selvklæbende tendens til at rumme op godt til varmen fra pejsen. Mange typer af flise gør godt i høj varme, men det er vigtigt at tale med en flise professionel, når du køber din flise. Hævet flise Arner giver et sted for boligejere til at sidde rundt om bålet og bidrage til at holde tingene fra branden, selv. På den anden side flisebelægning en flad Arne er lettere og kan være mere praktisk hvis din pejs ikke allerede har en hævet Arne.

Instruktioner

•Indstil hvor stor flise skorsten vil være. Det bør være stor nok til at fange nogen varm gløder, der kan "hoppe" ud af pejsen, men ikke for stor til rummet. Måle plads til skorstenen med et målebånd. Overføre målingerne på gulvet ved skitserer plads med malertape.

•Tag tæppe eller laminatgulve fra området omkring din pejs med en hammer og lirke bar. Du bør forsøge at komme til træ sub gulv til korrekt installation af din flise skorsten. Hvis du har træ gulve kan du kunne bygge den flade hearth direkte oven på gulvet. Fjerne alle tæppe polstring, tack strips og hæfteklammer fra gulvet med en hammer.

•Measure området i skorstenen og overføre målinger til en ark af cement backer board. Brug en hobbykniv til at skære backer bestyrelsen til størrelse.

•Applicer konstruktion lim med en caulk pistol til bagsiden af cement backer bord i en "s" form. Lim backer brættet ned og skru den på plads på undergulvet.

•Lay ud af fliser på toppen af skorstenen i en tiltalende arrangementet Brug flise afstandsstykker efter behov. Bruge en flise sav til at skære nogen kant fliser, der skal skæres. Markere et udgangspunkt for layout og fjern brikkerne og flise spacere fra bestyrelsens backer.

•Mix tynd sæt mørtel, efter etiketten retninger. Bruge en indskåret murske for at lægge mørtel på plads ombord backer.

•Tryk på fliser på plads i cement backer bestyrelsen, begynder på din markerede udgangspunkt og tilpasset flise afstandsstykker. Thinset mørtel må tørre i 24 timer.

•Mix injektionsmørtel ifølge etiketten retninger. Anvende injektionsmørtel til de flise fuger. Brug en gummi fuger float for at klemme fuger mellem fliserne. Tørre væk ekstra injektionsmørtel fra fliser med en svamp. Tillad injektionsmørtel tørre 48 timer før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com