Hvordan man opbygger en flydende skorsten

August 22

Ekstreme ændringer i udvendige temperaturer har en tendens til at forårsage murværket på en skorsten til at knække. Hvis venstre umarkeret, vil stakken helt sikkert smuldre. En måde en pågældende boligejer kan bekæmpe dette er ved at installere en skorsten float, nogle gange kaldet en "krone," en cement cap, der omgiver flue og fungerer som en sikring mod skader på stakken.

Formen

Måle dimensioner af skorstenen og flue, så skåret en ¾ tommer krydsfiner plade er de samme dimensioner som skorstenen. Klip en firkant i midten af det ark, der måler de samme dimensioner som flue. Grab en elektrisk skruetrækker og skrue 3½-tommer flad krydsfiner paneler til alle fire sider af omkredsen af den store plads til at oprette korte vægge. Gøre det samme for indre af den mindre flue square, denne gang med 4¾-tommer-tykke paneler. Du har nu grundform: en stor firkant med en mindre square i centrum, besad vægge, opretter en grøft mellem dem. Størrelse forskellen vil skabe en skråning, når du tilføjer beton, der kan flytte regnvand fra skorstenen åbning.

Udfyld det

Forbered en blanding af "stiv" quick-tørring cement ved forsætligt bruger mindre vand end anført på den pakke retninger – omkring halvdelen af den foreslåede mængde bør gøre tricket- derefter udfylde rummet mellem væggene af pladser med den stive cement. Bruge en murværk float til flyet cement og jævn kontur mellem væggene i firkanter.

Tage det ud

Vent en fuld 48 timer for cement til at helbrede fuldstændigt, så adskille den ydre væg af rammen ved blot at skrue alle skruer. Det er sandsynligt, du skal mejsel krydsfiner fra siderne af cement, som de kan være lidt stædig. Når du er færdig, mejsel væggene i den mindre indvendige plads og du er klar til at sætte float på skorstenen.

Float Installation

Hejse cement skorsten flyde op på taget-chancer er du vil har brug for hjælp med dette trin – derefter placere flyderen over skorstenen, threading flue gennem center åbning. Der vil sandsynligvis være et lille hul mellem flue og cement; forsegle det med ild-reb (nylon pyntesnore, er varmebestandig) og caulk kant for at afslutte jobbet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com