Hvordan man opbygger en Fold ned Computer Desk

December 14

Mennesker, der bor i små lejligheder eller huse, der har lidt plads til et arbejdsområde ofte finde en sammenfoldelig skrivebord er den ideelle løsning på grund af manglende plads. En folde skrivebord har ofte ry, det kan ikke holde tunge emner, men med de rigtige støtte beslag, en falsning skrivebord kan holde computeren. Nøglen til at opbygge en stærk og holdbar folde skrivebord er at sikre, at det er monteret korrekt på væggen for at få rigelig støtte, så det ikke afbryde og forårsage skade på din computer og din væg.

Instruktioner

•Measure den ønskede plads til at få længden kræves for at folde computer skrivebord. En fælles længde er ca 30 inches, hvilket er længe nok til at holde en computerskærm til en stationær eller en bærbar computer.

•Lay krydsfiner ned på gulvet, så du kan skitsere omkredsen af den falsning computer skrivebord. Bredden af skrivebordet skal matche længden af folde beslaget at få optimal støtte. Længden af folde beslaget er del af beslaget, der lægger direkte på undersiden af pulten. Brug blyant og lineal til at tegne en stor rektangel måling din valgte længde og bredde.

•Drej på bordet så og skære de store folde computer desk overflade efter lige blyant linjer på krydsfiner. Skub sandpapir på tværs af frisk skåret kanter til at fjerne splinter og revner. Tørre bordet ned med en fugtig klud til at fjerne slibning støv.

•Locate to væggen studs i væggen hvor computeren folde skrivebord vil blive installeret, da beslagene vil savn stud støtte. Træk stud finder lodret på tværs af væggen. Gøre en blyant mærke på væggen hvor en stud er. Find en stud pr. folde beslag--så finde to inden for længden af pulten.

•Measure afstand fra gulvet til skrivebord højden ved at placere slutningen af målebånd på gulvets overflade og måler 30 inches opad. 30 inches er en fælles højde, men du kan justere det som du venligst. På 30-tommer-mærket, tegne en lille blyant mark, der overlapper med stutteriet. Gør dette for begge studs.

•Installer en sammenfoldelig beslag pr. stud. Beslagene skal installeres ved hjælp af 2-tommer lange skruer, der vil nå væggen studs gennem væggen. Bruge en Akku boremaskine til installation. Sted niveau på en af de beslag øverste overflade før fastgørelse det helt til væggen til at sikre, at overfladen af beslaget er jævnet med jorden. Hvis beslaget er installeret på en lille vinkel, rettet areal ikke med skrivebord, når det er anbragt oven på holderen. Gentag med den anden beslag.

•Åbn folde beslag, så de er i fuld udvidede stilling. Langsomt lagde krydsfiner skrivebord på toppen af de to parenteser og justere det, så det er jævnt placeret på beslag for optimal balance. Skub nedenunder bordet og sikre skrivebord til parenteserne ved at skrue små 1/4-tommer lange skruer gennem Installeringshuller beslag. Bruge en håndholdt skruetrækker for at undgå chokerende eller bryde panelet krydsfiner. Bede om hjælp, hvis du finder skrivebordet er for tung, eller hvis du ønsker hjælp til at installere skrivebordet.

•Crawl ud fra nedenunder falsning bordet, som er nu fuldt installeret. Udfolde sig computer skrivebord ved at løfte skrivebord overfladen lidt opad, så de kantede parenteser låse. Brug din mund til at skubbe den bøjle vigtigste støttende beslag til side, medmindre de automatisk fold. Langsomt lade skrivebord falde ned langs væggen, men hjælpe skrivebord i folde processen. For at nulstille pult i en oprejst position, løft skrivebord overfladen opad fra en lodret position til en vandret position. Lift lidt mere, så vægbeslag udvide ud fra væggen. Bruge dine hænder, hvis de ikke er automatisk flytter ud. Lad skrivebord overflade resten på beslagene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com