Hvordan man opbygger en forfængelighed omkring en piedestal synke

July 14

Hvordan man opbygger en forfængelighed omkring en piedestal synke

Piedestal dræn er en attraktiv og enkel vask design, som også kan integreres nemt i en forfængelighed. Overgangen fra en grundlæggende piedestal synker til en forfængelighed-vedlagt en vil give ekstra lagerplads, hjælpe med at beskytte piedestal synke fra skader, bringe et element af træ ind i badeværelset og give mere dekorative frihed med hensyn til toner og farver af træ. Dette frigør dekoratør fra begrænsningerne af hvid keramik.

Instruktioner

•Space ud af to 1/2-by-24-by-36-inch krydsfiner boards på dit arbejde overflade. Have en assistent, holde dem op parallelt med hinanden, hviler på deres lange, tynde sider. Tænk på disse bestyrelser som side bestyrelser. Sæt en 1-by-24-by-24-inch krydsfiner bord mod ene ende af disse side bestyrelser skal det øverste bord.

•Kontrollér kanterne af bestyrelserne selv og bore huller hver 6 inches gennem toppen af den øverste bord og ind i hver side bord. Vedhæfte brædder sammen med 2-tommer træ skruer. Gentag på anden enden af side bestyrelser til at oprette en bunden bord med de samme dimensioner som den øverste bord.

•Hold forfængelighed piedestal synke og mark mængden af træ, der skal være skåret fra toppen og bunden bestyrelser for at passe forfængelighed stramt omkring piedestal synke. Markere et konservativt estimat, der skærer lidt mindre træ ud end nødvendigt.

•Klippe ud de nødvendige dele af toppen og bunden bestyrelser og dias forfængelighed på piedestal synke. Fjerne forfængelighed, hvis det ikke glider på, og sand eller skære de dele, der er for stramme, være omhyggelig med ikke at fjerne for meget af de øverste eller nederste brædder, som den endelige fit bør være meget LUN. Passe forfængelighed stramt omkring vasken.

•Indstil en 1/2-by-24-by-37-inch bord op mod rammen af forfængelighed, jævnt centreret og efterlader 1/2 tomme plads på toppen og bunden bestyrelser. Placer to side-mount kabinet hængsler mod side board og denne nye bestyrelse, som er døren. Brug en blyant til at markere steder hvor hængsel skruer vil gå. Bore ud af disse huller. Vedhæfte hængslerne til døren og bestyrelsens side, ved hjælp af 1/2-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Afslutte forfængelighed til dit ønskede look, ved hjælp af maling eller pletten.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com