Hvordan man opbygger en forfængelighed område i en Dressing værelse

September 23

Hvordan man opbygger en forfængelighed område i en Dressing værelse

At skabe rum for en eller to dræn i en dressing værelse kan fremskynde at få klædt. En forfængelighed område med et stort spejl kan gøre det lettere ved hjælp af kosmetik, børster tænder og dele rummet med din partner. At være i stand til at tage sig af fastsættelse af hår, grooming i almindelighed og kontrollere dit outfit i forfængelighed spejl betyder færre fysiske trin under dressing-processen. En god kvalitet forfængelighed kabinet og VVS-installationer bør give en fornemme udseende til dressing plads.

Instruktioner

•Designate en side eller en ende væg i et påklædningsværelse for forfængelighed område. Før du vælger væggen, tænke på VVS- og el behov involveret. Overveje, hvordan vand linjer, og afløb kan dirigeres ind i rummet. Køre VVS gennem gulvet, gennem et skab fra loftet, eller bringe det ind i området fra en nærliggende badeværelse, f.eks. Prøv at placere forfængelighed fra hvor tøj vil blive hængt for dressing, så sprøjt vand ikke vil være et problem. Har VVS- og elektriske forbindelser på plads, før du starter på kabinettet selv.

Uddelingen forskalling strips til væg indramning vedhæfte forfængelighed kabinet med skruer. Nail forskalling strips til studs, men brug skruer til at fastgøre forfængelighed til forskalling strimler i tilfælde af forfængelighed vil nogensinde skal flyttes. Brug en elektrisk skruetrækker til at gøre opgaven lettere, og sørg for at bruge en tømrer niveau for at installere kabinet korrekt.

•Above forfængelighed, installere spejl fliser eller et stort stykke spejl af lime den på væggen eller tilføje klip til at være skruet ind i væggen indramning. Kontroller, at spejlet er solidt fastgjort til væggen, da det ville være farligt, hvis det trak løs. Installere elektrisk belysning over spejl eller på hver side. Bruge små lysekrone-type inventar føje elegance til rummet.

•Installer synker med høj kvalitet køkkenarmatur komponenter i bordplads af forfængelighed. Sikre forfængelighed skabslåger med en elektrisk skruetrækker og rustfri skruer. Tilføje et håndklæde bar i hver ende af forfængelighed, hvis der er plads mellem forfængelighed og gavlen.

Tips & advarsler

  • Placer en fritstående gulv skab i et hjørne ved siden af forfængelighed til at holde håndklæder, eller sikre en overhead væg kabinet på gavlen ved siden af forfængelighed kabinet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com