Hvordan man opbygger en forfængelighed Top benytter mosaik fliser

January 15

Hvordan man opbygger en forfængelighed Top benytter mosaik fliser

Hovedformålet med en forfængelighed er at skabe et sted for forkælelse og afslappende skønhedsbehandlinger. Dette bør være din stedet for omhyggeligt fastsættelse af hår, anvende makeup og vælge de rigtige smykker stykker for dagen. Da forfængelighed er designet til at hjælpe du føler dig smuk, at gøre denne møbler stykke en fantastisk skønhed, selv kun montering. En brugerdefineret designet mosaik top kan optage alle dine favorit farver og mønstre, hvilket resulterer i en charmerende stykke, der passer perfekt til din smag.

Instruktioner

•Score overfladen af forfængelighed i begge retninger med en hobbykniv. Dette vil skabe en ujævn overflade, der er lettere for fliser til at overholde. Anvende en frakke af udvandet hvid lim til scorede forfængelighed overfladen med en pensel til at forsegle det mod fugt.

•Forbered din mosaik fliser. Den nemmeste måde at få et udvalg af figurer med dine fliser er at vælge flere standard badeværelsesfliser, pak dem ind i en klud og ramte dem med en hammer. Dit mål er at bryde fliser op i mindre figurer, som du kan gøre en mosaik design med. Bruge hammeren på fliserne lige nok til at få dem til din ønskede størrelse. Overdriv ikke, eller du vil ende op med stykker, der er for små til at arbejde med.

•Arrange din mosaik fliser på en flad overflade ved siden af vanity top. Måle design og sørg for du har lagt fliser ud i et mønster, der passer til bordet. Justere så meget som nødvendigt for at få den perfekte mønster til din bordplade. Forlade om 1/8-inch mellem fliserne på alle sider til injektionsmørtel.

•Coat overfladen af vanity top med omkring 1/8-tomme af tynd-sæt mørtel. Score mørtel med en murske i begge retninger.

•Sæt mosaikken fliser på forfængelighed i den samme arrangement du oprettet i trin 3. Start i midten af design og gradvist arbejde din vej udad. Husk at forlade små, selv rum mellem fliser til injektionsmørtel.

•Kontrollér en ramme for toppen af forfængelighed at levere en grænse for din mosaik design. Anbringe hårdttræ trim til hver side af vanity top med Carpenters lim. Trim bør udvide over kanten af bordet lige nok til at lægge fladt med højden af de fliser du har valgt. Afvente den Carpenters lim til tørre og mørtel til at indstille, før du fortsætter til næste trin.

•Mix din injektionsmørtel ifølge pakke retninger. Anvende injektionsmørtel til vanity top med en cementmørtel float. Passere flyderen over overfladen af forfængelighed flere gange for at arbejde injektionsmørtel ned i mellemrummene mellem fliserne.

•Aftør off overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Skyl svamp ofte, så du at fjerne den overskydende fugemasse i stedet for at blot sprede det rundt. Efter injektionsmørtel tørrer, rengøre overfladen af forfængelighed med en stiv tandbørste til at fjerne enhver resterende injektionsmørtel eller snavs på fliser.

Tips & advarsler

  • Sørg for forfængelighed du er udsmykning er robust og kan understøtte den ekstra vægt, som en mosaik design vil tilføje til bordpladen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com