Hvordan man opbygger en forsænket smykker kabinet

July 6

Hvordan man opbygger en forsænket smykker kabinet

Hvis du søger at bekvemt gemme dine smykker uden at købe et dyrt stykke af nye møbler, overveje at bygge din egen forsænket smykker kabinet. En forsænket kabinet er simpelthen et kabinet, bygget mellem væggen studs. Dette kabinet er en stor storage-løsning, fordi det ikke tage op værdifuld gulvplads og kan være indbygget i stort set enhver væg i dit hjem.

Instruktioner

Indramning kabinettet

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen hvor du vil installere din forsænket smykker kabinet. Markere indvendigt kant af to tilstødende studs på væggen med en blyant. Disse linjer angiver de udvendige kanter af din fryser.

•Udvide de to mærker du bare trak, ved hjælp af en lineal til at holde linjerne lige. Tegne to lodrette linjer til den ønskede højde på dine smykker kabinet. Forbinde de to lodrette linjer med en vandret linje øverst og nederst, ved hjælp af en plan til at holde linjerne lige.

•Align spidsen af en gipsvæg så med en af de vandrette linjer nær dets centrum. Let så Tryk håndtaget af drywall drive spidsen af bladet til drywall. Flytte klingen ind og ud af væggen i en savning bevægelse, skære langs blyant linjen.

•Klippe gennem drywall langs alle fire linjer ved hjælp af drywall så. Når du er færdig, Fjern drywall udskæring fra væggen og sæt den til side. Arbejde langsomt og forsigtigt at undgå at beskadige væggen studs med saven.

•Measure bredde, dybde og højde i rummet mellem de to væggen studs ved hjælp af et målebånd. Disse målinger vil være dimensionerne af din smykker kabinet.

•Anvend en cirkulær så for at klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner til bredden og højden af kabinettet. Disse bestyrelser vil være prima og nederst bedømmelseskomite af din fryser. Klip to stykker af 1/2-tommer krydsfiner til dybden af kabinettet og højdemålene minus en tomme, for sidepanelerne.

•Skub bundpanelet vandret på plads mellem væggen studs så det er flush mod bunden af væggen rummet. Indsæt det øverste panel vandret mellem studs, placerer sig fladt mod toppen af væggen rummet. Drive negle fra en sømpistol gennem kanterne af disse paneler i væggen studs og bagsiden af vægplads til at sikre dem.

•Installer siden paneler lodret mellem enderne af prima og nederst bedømmelseskomite. Den bredeste kant i hver Sidepanel bør være flush mod væggen studs. Drive søm gennem de øverste og nederste kant af sidepaneler til prima og nederst bedømmelseskomite og gennem siderne i væggen studs.

Efterbehandling kabinettet

•Measure og mark holdning til dine hylder langs sidepanelerne med blyant. Du kan installere hylderne med jævne mellemrum eller variere højden til at rumme forskellige størrelser af smykker. Forlade 10 til 12 inches af åbne rum i toppen af dit skab til at hænge halskæder.

•Klippe hylder til dit skab af 1/2-tommer krydsfiner benytter cirkulæret så. Hver hylde skal skæres til dybden af kabinettet og kabinet bredde minus en tomme til at redegøre for tykkelsen af sidepanelerne.

•Skub hylderne horisontalt i sted mellem sidepanelerne. Brug en plan for at sikre hver hylde sidder fladt før du installerer den. Drive negle på en nedadgående vinkel gennem kanterne af hver hylde i sidepanelerne og bagsiden af vægplads til at fastgøre dem.

•Klippe et ark af 1/2-tommer krydsfiner til den samlede bredde og højde af dine smykker kabinet til at tjene som kabinet døren. Installere to metal hængsler langs undersiden af en kant af kabinet døren. Placer hængslerne omkring to inches fra de øverste og nederste hjørner.

•Hold kabinettet dør op mod ansigtet af kabinettet rammen og justere kanter. Skrue anden siden af hver enkelt hængsel på indersiden af sidepanelet tilstødende. Når færdig din hængsler skal være skjult inde i kabinettet og skab døren burde åbnes og lukkes nemt.

•Paint eller pletter din færdige smykker kabinet til at matche den eksisterende indretning på værelset. Tillad maling eller pletten til at tørre helt, før man går videre.

•Skru flere små metal kroge på bagsiden af vægplads omkring en halv tomme fra undersiden af det øverste panel. Du kan bruge disse kroge til at hænge din halskæder inde i skabet.

•Sæt Smykkeskrin indsætte bakker på hylderne i din fryser. Disse bakker kommer i en række forskellige mønstre, ofte herunder plads til ringe, armbånd og øreringe. Vælge det design, der passer dig bedst og fylde bakker med dine smykker.

Tips & advarsler

  • Du kan yderligere tilpasse din fryser ved at tilføje en kant af dekorative træ trim på ydersiden af døren og ved at skrue i en dekorativ dør knop eller håndtag.
  • Altid bære beskyttende briller og motion forsigtighed, når de opererer elværktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com