Hvordan man opbygger en frakke træ i hjemmet

October 8

Kommer ind i et hus, ønsker du at gøre dig behageligt. Men hvis du har noget sted at hænge din jakke, du vil bruge tid på udkig efter et godt sted at sætte den. Her er hvordan man laver en simpel frakke træ, således at dine frakker, hatte og overtøj har et sted at gå.

Instruktioner

Bygning skridt

•Ansigt til en butik at sælger træ og vælge en 6 "x 2" x 2 "indlæg, samt en 5' x 2' x 2" træ bord, der har nok godt træ til skæres i 10 stykker.

•Brug saven, skåret træ bord i stykker: til basen, skåret ud to 2 "x 2" stykker, der vil krydse en på toppen af den anden. Derefter, skåret fire 1 1/2' høj trekantet understøtter med en 1/2' base. Gøre fire 2 "x 3" base fødder. Derefter, trim fødder til en 1" dybde.

Gøre en 2" bred dado fælles i de to base stykker; gøre en 1" dybt skåret i bunden af den øverste stykke og toppen af det nederste stykke. Mejsel ud de træ udskæringer.

•Round toppen af stillingen med mejsler. Ved hjælp af mejsler, kurve i midten 1 1/2 fod i bunden af de to base stykker til 1/8" dybde, forlader en 2" x 3" selv området i hver ende for de grundlæggende fødder. Flyet to kurver glat. Derefter, runde to toppe på hvert base stykke. Bore huller til dyvler. Tryk på boret 6" dybt ind i midten af nederst del indlæg. Bore et tilsvarende hul gennem midten af hver cross stykke. Lave to huller i hver støtte. Overens med hullerne med to huller på hver side på stillingen.

På fire støtte stykker, så en tre del kurve på diagonalen: begynder øverst, kurve ud og derefter ind og ud i bunden. Plane kanterne glat.

Er færdig med udformningen af slibning hvert stykke med groft sandpapir.

•For at samle basen, sat den top cross stykke i dado joint i bunden cross-stykke. Lim og sikre fælles. Lad tørre.

•Sæt fire understøtter til stillingen: lim to træpinde i hver støtte. Derefter, for hver støtte, sætte lim på enderne af dyvler og tryk ind i stillingen. Lad tørre.

•Sæt frakke træet sammen: lim store dyvel stang ind i post bunden. Sæt foden på bunden af post og understøtter. Placer lim på bund af stillingen, og de fire understøtter. Tryk på basen på enden, over dyvel, og sikre brikkerne sammen. Dyvel stang strækker sig ud over de base bunden af 1/2". Slutte af med at lime på fire fødder, og står træet. Lad tørre.

•Finish frakke træ ved slibning det hele stykke med fint sandpapir. Pletten med din foretrukne træ pletten, børste det på længe glat strøg.

•Efter finish er tørret, tilføje fire metal knager. Måle den højde, du ønsker dine kroge, så bore guide huller for hver krog. Med skruetrækker, skrue kroge på stillingen.

Tips & advarsler

  • Bygge træet, så stillingen står lige og bunden sidder jævnt på gulvet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com