Hvordan man opbygger en fritstående plante bøjle

November 9

Hvordan man opbygger en fritstående plante bøjle

Når bygningen fritstående plante bøjler, er "søjle" stil planten bøjle et smukt valg. Med lidt kreativitet og en tur til hardware butik, kan du have en søjle plante bøjle lavet i weekenden.

Instruktioner

•Klippe pine bestyrelsen i to 1 x 4 tommer bestyrelser. Skæring med korn af bestyrelsen, skåret fire brædder 1 ½ inches lang. Skåret en anden 33-tommer lang board (går i retning af korn) i en yderligere fire bestyrelser, der er 5/8-tomme omfattende. Skæring med korn, tag en 30-tomme bord og skær 3 inches off en af enderne. Skær 3 tommer stykke i otte 3 "x 5/8" længder. Disse vil alle gøre, stiles og jernbane sider af soklen.

•Tag to 1 1/2 "x 33" og tre 5/8 "x 3" boards at gøre skinnerne og stiles af soklen. Tilslutte sig en af de lange og korte bestyrelser samt de kiks snedker og Gentag med det andet sæt af bestyrelser.

•Følg trin 2 til at gøre en side ved at forbinde to af 5/8 "x 33" og 5/8 "x 3" Boardene--længere bestyrelsen til kortere bestyrelsen--med en kiks joiner. Gentag med det andet sæt af bestyrelser. Måle fire stykker 4 ½ "x 28" af beaded bord og skær--Sørg for det er længden af den længste beading. Lim derefter brad stykker på stiles og skinner, der er samlet. Vente på lim til at tørre.

•Glue og sikkert med otte efterbehandling negle en smal og en bred panel. Tage hver af panelerne og Gentag. Samle begge stykker sammen, at gøre kolonnen. Ved hjælp af en 45 graders affasning bit på en router, køre den ned den piedestal hjørner. Lim to 1 "x 6" x 11 "pine boards, danner en 11"x 11 "x 3/4" bord og tillade lim til at tørre. Skær kanterne af brættet med routeren. Skæring med retning af kornet skåret en 50-tommer 1 "x 4" til 3/4-inch bred. Tage fire stykker af 11 "x 11" x 3/4"bord og snit og gering. Du vil derefter nødt til at lime forsamling til kolonnen. Tage et 40 tommers 1 x 4 og gå med korn, skåret det til 1 ¼ tommer bred danner fire stykker. Skære, gering, lim og søm den kolonne, hvor det forbinder til basen.

•Tag kiks joiner og deltag to 1 "x 6" x 8 "1/4-inch fyrretræsbrædder ved at lime dem sammen. Tillad lim til at tørre. Når tørt, skæres det (går med korn) til færdige bredde på 8 1/4 inches. Beskære alle fire sider bruger en tabel saw sæt i en lille vinkel. Fastklæbes øverst og søm til kolonnen. Fylde neglen huller. Anvende træ satin og derefter male.

Tips & advarsler

  • Efterlad aldrig værktøjer i utilgængeligt for børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com