Hvordan man opbygger en fritstående springvand

April 2

Springvand kan bidrage til at skabe et reflekterende og afslappende atmosfære på bordplader, terrasser og læsning hjørner. Der er mange stilarter at vælge imellem i butikker, men du kan lave din egen som en kreativ gør det selv projekt. Gøre din egen fritstående springvand fra ethvert vandtæt fartøj, som en keramisk eller kobber skål. Accent fartøj med floden eller lava sten til at skabe en naturlig vand funktion. En grundlæggende vand springvand pumpe vil pumpe vand over sten til at give en blid strøm.

Instruktioner

•Sæt fartøj på et arbejdsoverflade. Center fountain pumpe i bunden af skibet.

•Tryk på ned på pumpen, så at sugekoppen base sugeledninger på fartøjet. Guide pumpe ledningen op langs indvendigt kant af fartøjet og over den øverste kant.

•Sæt ene ende af slangen til pumpen. Lægge den modsatte ende over den øverste kant af fartøjet midlertidigt. Fyld skibet med vand til vand linje på pumpen, bruge en lille vandkande.

•Klippe hardware mesh med metal klip, således at det passer inde fartøj på toppen af pumpen. Skub slangen op gennem et af hullerne i midten af den afskårne stykke hardware mesh, og lavere hardware masken over pumpen. Hardware mesh vil holde klipperne fra at falde ned omkring bunden af pumpen.

•Lay sten oven på hardwaren mesh. Stable så mange lag som du gerne vil, indtil du har opnået en æstetisk tiltalende springvand. Holde slangen i midten af klipperne. Trim off i slutningen af slangen, så den sidder lige under den øverste kant af det sidste lag af sten, ved hjælp af værktøjet sakse.

Tips & advarsler

  • Bruge glat flade klipper for det øverste lag af springvandet til at oprette en beroligende strøm af vand over dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com