Hvordan man opbygger en fritstående store træ trofæ montre

December 28

Stor fritstående trofæ display tilfælde findes i kontorer, skoler og hjem af dygtig atleter. De består af træ sidevægge og baser og glashylder. Riller skæres i træet normalt støtte på hylderne. De har også en glasfront til at se og beskytte trofæer. Display tilfælde som disse er ikke kompliceret design; de kræver imidlertid nogle forudgående kendskab til træbearbejdning. Projektet kræver præcise udskæringer og håndtering store plader af glas.

Instruktioner

•Anbring hegnet på bordet så så det er ¾ tommer væk fra kniven. Hæve blade 1/2 tommer over bordet og holde det i denne situation for hele projektet. Køre 36-tommer bestyrelsen på tværs af bladet samtidig holde sine 36-tommer kant mod hegnet. Du vil have en 1/4-bred og 1/2-tommer-dyb groove er ¾ tommer væk fra 36-tommer kant. Gentag denne opgave med andre 36-tommer bord.

•Tag hegn fra bordet så og køre hver 70-tomme bord vinkelret på tværs af bladet fire gange ved hjælp af din push stick. Hver bestyrelse skal have fire 1/4-inch riller fordelte 11 1/4-inches fra hinanden med de to riller 12 inches væk fra enderne af brædderne.

•Indstil 36-tommer boards på kanten, parallel, fordelte 70 inches fra hinanden, med riller overfor hinanden og 8 inches over jorden. Indstille 70-tommer boards vinkelret mellem dem, så de er også på kanten, 34 inches fra hinanden og med riller overfor hinanden. Bor seks 3/32-tommer pilot huller gennem de 36-tommer boards, så tre huller indtaste hver ende af 70-tommer bestyrelser. Bore et 1/4-tommer-dyb 3/8-inch hul i hver pilot hul at skjule skrue-hovedet og skrue brædderne sammen ved hjælp af 12 2.5-tomme skruer.

•Drej ramme over og sæt krydsfiner på toppen af det så alle kanterne er flush. Skrue krydsfiner til bestyrelserne ved hjælp af alle de 1-tommer skruer fordelt 9 inches fra hinanden. Det er tilbage til din montre.

•Sand displayet tilfælde ved hjælp af din middelkvalitets- og fine-grade sandpapir. Tør sagen ned med tack klud, anvende træ pletten og lad det tørre efter instrukser.

•Strømforbrug i standby displayet tilfælde oprejst på en af de 36-tommer boards. Dias 35-tommer glasplader i rillerne mellem 70-tommer bestyrelser og skub 71-tommer glaslaget i rillerne leveres mellem 36-tommer bestyrelser.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com