Hvordan man opbygger en frugt presse

January 31

Hvordan man opbygger en frugt presse

For frugt entusiaster levet du ikke, før du har smagt et forfriskende glas af ufiltreret, frisk presset frugtsaft. Mens du kan købe en række presser fra hjem og køkken butikker, du nemt kan konstruere en hjemme der vil spare dig penge i det lange løb. Bare sørg for at konstruere frugt pressen i et robust, ren arbejdsområde. Det vil gøre det muligt for dig at have frisk æble, appelsin, ananas, bær, grapefrugt, kiwi, blomme eller drue saft (for at nævne nogle få), når du ønsker.

Instruktioner

•Arrange fire af 5 tommer med 7 tommer træ stykker i en boks form, sat op på de smalle sider. Bolt figuren boks sammen i hjørnerne til at sikre dem.

•Drej boksen op på sit bredeste side og sæt, en af to 5 tommer af 7 tommer stykker af træ op mod en side, og sørg for kanterne er selv. Gentag dette med de sidste 5 tommer af 7 tommer stykke træ på den modsatte side af boksen.

•Lay et skærebræt oven på 5 tommer med 7 tommer box frame, placeret i midten for at dække den hule center. Line kanterne op jævnt over siderne af løs træ stykker. Skru Skærebrættet i kanterne af disse to træ stykker.

•Pick op i metal bakken og vælg hvilken side du vil saften at løbe. Start på den øverste kant af siden og bruge den tin snips til at foretage en tomme nicks hele vejen ned langs siden at kører ud over kanten. Skrue metal bakken på alle fire hjørner til toppen af Skærebrættet.

•Fyld ostelærred pose fuld af hakkede frugter: æbler, druer, bær, orange segmenter eller uanset hvad du vælger. Luk det med et twist slips og sted på toppen af bakken metal.

•Sæt den anden skærebræt på toppen af ostelærred taske fyldt med frugt. Linje op de øverste skærebræt til bunden skærebræt.

Uddelingen flaskedonkraft til pressen, som vil vende frugt i frisk presset juice. Vende stempel ram mod uret for at skrue den, derefter placere håndtaget i pumpe-aksel. Pumpen i håndtaget op og ned for at hæve donkraften, indtil det kan mageligt passe over den øverste skærebræt.

•Sæt håndtaget ind i ventilen i bunden af jack (som ligner en fladtrykt skrue) og drej ventilen gerne en nøgle i kærven uret. Dette vil låse ventilen.

•Hold en spand direkte under bakken metal nicks af frugt presse. Drej håndtaget ud af akslen og Placer spidsen ind i ventilen, at dreje det mod uret til at sænke jack. Fortsætte med at sænke det indtil alle saft er presset ud af frugten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com