Hvordan man opbygger en Garage med fladt tag

July 31

Hvordan man opbygger en Garage med fladt tag

Fordelene ved et fladt tag garage er en effektiv udnyttelse af byrummet, kontrol af vandflow til afløbssystemet og billig omkostningerne. Et fladt tag garage bygget med strøer span kløften mellem to vægge. "Jeg-tværbjælke" træ bjælker, formet som det store bogstav "Jeg," tilføje styrke til garage og tag toppen. De giver ekstra fasthed skulle modstå træk af garage døre over tid, som de åbner og lukker. Bygningen et fladt tag, der ikke vil lække kræver en fast plan og forsegling tagterrasse med en lim-down gummi membran system.

Instruktioner

Opbygning af et stærkt fundament

•Installer en betonplade til din garage. Følg by-kode. Efter helbredt, starte indramning væggene. Foranstaltning slab og cut behandlet 2 x 4 brædder for at gøre bund eller karmen plade. Anker ned vindueskarm plade til plade med bolte 12 inches fra snittet. Din start væg er den fulde bredde af instituttets slab. Sidevæggene overlapper enderne af den første væg. Samle start væg på jorden og flytte det til side.

•Build lavere ledger væggen, de vandrette stykke træ, på den bagerste ende af garagen. Den modsatte væg vil have højere afsats. Bygge sidevæggene. Efter to sidevæggene er bygget, løft den første væg på Ankerbolte, holde på plads og tråd skiver og møtrikker på bolte. Fortsætte processen med resten af væggene. Nail begge vægge sammen med 16 D negle i hjørnerne og matche op i kanterne. Stå på stigen og tilføje en hjørne bandage på tværs af de to øverste plader.

•Sheath uden for murene. Søm i krydsfiner hver seks til otte inches på indvendige studs med 8D negle i en sømpistol. Måle og skære træ bøjler for dit tag. Montere bøjler på to modsatte vægge, på 16 inches og 24 inches, hvis bruger 2 af 6 træbjælker. Træbjælker skal indsættes mellem strøer mindst på 24 inches at undgå drejninger i strøer. Måle banen med niveau, dække med krydsfiner og søm ned.

•Anvend en tagrende på bageste overhæng, hvis du har en lille pitch. Enhver banen over 10 grader kan have til at disponere over regnvand. Sagged strøer tillade regnvand til pool på lave punkter i taget, så installere en tag afløb. Klip 6 af 12 tommer tommer afløb tud hul i tagets krydsfiner. I nærheden af drænhul, wrap op metal flashing, kantning og omdirigeringsmaskiner. Køre aluminium rør til afløb.

•Lay ned tagdækning underlag på toppen af taget. Skrue ned underlag i krydsfiner. Tørre pasform tagdækning for størrelse. Når det passer, lim ned gummi. Slut kanterne og bruge økonomiske panel-sidespor til at matche huset eller andre bygninger i området.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger roll tagdækning på en flad garage, "Duralast vinyl system" og "Torch-down gummi tagsystem" koster det samme og har en 15-årig garanti. Installation af asfalt på flade tage kan være skadelige for miljøet og installatører. Nogle byområder tillader ikke varm mop tagene på grund af dampe bidrager til smog og høje niveauer af luftforurenende stoffer.
  • Bære sikkerhed beskyttelsesbriller når du skærer træ. Post din by byggetilladelse på jobsite. Sort dækket helvedesild oven på et fladt tag vil forårsage utæt. Hældning på taget er afgørende for at undgå pytter og lækager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com