Hvordan man opbygger en gårdhave, der dækker

July 28

Hvordan man opbygger en gårdhave, der dækker

Hvis du ønsker at opgradere din terrasse og gøre det mere funktionelle, overveje at tilføje et dække til det.. Opbygning af en gårdhave, der dækker er et projekt, der kan opnås med et par enkle Tømrer færdigheder, og det vil tilføje form og funktion til din eksisterende terrasse.

Instruktioner

•Indstil placeringen af støtten stillinger for din terrasse overdækning. Grave huller i hvert af disse steder for Sonatube konkrete former. Indstille formularerne på plads i hul, fyldes med beton, og skal du kontrollere, at toppen af den færdige beton i alle former er niveau og lige i højden. Disse vil være opstille understøtter. Tillad beton tørre i 24 timer.

•Brug en murværk smule, bore 1/2 tomme huller i midten af beton i hver af indlæg understøtter.Drop en ekspanderende murværk anchor bolt i hvert hul. Knytte en post anker over hver bolt og sikkert spænd møtrikken til anker-bolt.

•Measure og snit 4 x 4 tømmer til støtte stillinger. Disse indlæg skal være samme længde som den højde, du har planlagt til hver side af din gårdhave dækker. Stillinger i post ankre og spænd, og sørg for, at stillingerne er plumb.

•Build en ramme for tag fra 2 x 6 tømmer. Tilføje 4 inches til de planlagte dimensioner på hver side af den færdige gårdhave, der dækker for at få målinger for rammen. Skrue rammen sammen i enderne i en rektangulær form og negle 2 x 4 Tag strøer på rammen, afstand mellem dem 16 inches fra hinanden på center. (Se foto)

•Øge taget ramme, og Placer den omkring ydersiden af alle de støtte stillinger. Sikkert støtte og bered tag ramme midlertidigt. Bore huller gennem tag ramme og støtte stillinger. Fastgør dem sammen med ekstra solid rustfri møtrikker, bolte og lås skiver.

•Deck tag med 5/8" krydsfiner plader. Dække pyntede med asfalt tagdækning papir og rullesten. Pletter eller maling træ af din gårdhave dækker, og det er komplet.

Tips & advarsler

  • Bruge en streng og linje niveau mellem post understøtter at kontrollere at de er ensartede og i samme højde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com