Hvordan man opbygger en gårdhave tag

January 17

Hvordan man opbygger en gårdhave tag

Tilføje et tag til din terrasse vil tilføje skygge og ly fra regnen. Projektet er ikke svær, og de fleste boligejere kan klare det ved at følge de enkle trin nedenfor.

Instruktioner

•Mark positioner for tag støtte stillinger på jorden. Grave huller i disse steder til en dybde på 18 inches og sætte Sonotube konkrete former i hver af hullerne. Udfylde formularer med beton og sæt 4 x 4 indlæg base stik i beton, og sørg for de er niveau og alle i samme højde. Lad den konkrete tørre natten over.

•Brug 4 x 4 tømmer og måle og skære støtte stillinger til længde baseret på de planlagte højden og hældningen på dit tag. Angive stillingerne i stillingen base stik og fastgør med de medfølgende møtrikker og bolte, og sørg for, at de er helt lodret. Midlertidigt Bered indlæg som nødvendigt.

•Measure, markere steder og bore huller på toppen af support-stillinger til 4 tommer bolte, der vil spænde tag beam stillinger. Skære strålen til længden fra 2 x 6 tømmer og bore tilsvarende huller til dem på stillingerne, således at toppen af bjælker er flugter med toppen af stillinger. Hæve strålen og fastgøre dem til stillinger med rustfrit stål møtrikker, bolte og skiver.

•Measure og snit 2 x 8 tømmer til samme længde som din Tag stråle. Lægger 2 x 8 på udenfor fascia bestyrelse hjemmets tag med lag skruer og skiver på hvert punkt, der er et tag bandagist. Bruge tunge lag skruer længe nok til at synke langt ind i tag spær bag fascia. Gøre tværbjælkerne fra 2 x 6 tømmer der køre fra den ene ende af bjælken til 2 x 8 på fascia. Søm eller skruer på plads.

•Fasten tværbjælke bøjler med negle eller træskruer hver 24 inches på midten til 2 x 8 monteret på fascia. Måle og skære tag strøer fra 2 x 4 tømmer til en længde, der er den samme som afstanden fra fascia board til tag stråle og søm dem til tværbjælke bøjler og stråle.

•Deck taget af sømning 5/8-tommer krydsfiner plader til tag bjælker og bjælker. Dække krydsfiner med asfalt papir. Tack papir til krydsfiner med tagdækning stifter. Rullesten tag. Maling eller pletten tømmer til dine præferencer og dit tag er fuldført.

Tips & advarsler

  • For et tag, som skråner væk fra hjemmet, skære front support bjælker til en længde, der vil give taget en ordentlig hældning (mindst 3/12 - drop pr tomme til hver fod) fra fascia board støtte stråle.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com