Hvordan man opbygger en gavl tag Over et dæk

March 5

Hvordan man opbygger en gavl tag Over et dæk

Opbygning af en gavl tag over din eksisterende dæk vil gøre det mere behageligt, giver skygge og ly fra regnen. Gavl design af tag vil også give mulighed for fremragende regn og sne afstrømning i vådt klima. Følg disse trin for at bygge en af disse funktionelle tagene selv.

Instruktioner

•Indstil placeringer for dit tag støtte stillinger. Mærke disse placeringer på områderne dæk og udskæring i dæk på disse steder at være stand til at grave et hul i jorden under dækket, en beton fod og vedhæfte indlæg.

•Dig huller i jorden på hver post placering mindst 18 inches i dybde og 12-18 inches lang. Skub cylindrisk konkrete former i hullerne og fyldes med beton. Mens betonen er stadig våd, indstille og justere post ankre i det. Tillad beton hærde i 24 timer.

•Measure og snit 6 x 6 støtte stillinger til størrelse til dit tag dimensioner. Støtte stillinger i post ankre og vedhæfte løst med de medfølgende møtrikker og bolte. Sørg for, at stillingerne er plumb, midlertidigt Bered dem og stramme møtrikker og bolte.

•Measure og skære to 2 x 8 stykker tømmer til en længde, der er den samme som afstanden mellem midten af støtte stillinger. Få hjælp til at hejse 2x8s et ad gangen og midlertidigt søm en 2 x 8 til hver side af indlæg på en måde, der giver mulighed for negle skal fjernes nemt senere. 2 x 8 bør være linet op med indlæg på hver side midtpunkt og flugter med toppen af stillingen som vist i diagrammet. Foranstaltning og markere placeringer for matchende huller på både støtte stillinger og bjælker til at rumme 5/8-inch bolte. Fjern søm, sænke 2x8s og bore huller i både stillinger og 2x8s. Hæve 2x8s igen og bolt sikkert på plads. Gentag for alle spænder mellem støtte stillinger.

•Starting i den ene ende af den kortere side af dit tag, mark placeringer for tag spær hver 24 inches på center på toppen af 2x8s. Få hjælp, hæve en af slutningen spær til sin position på mærket du har lavet til det og negle på plads. Midlertidigt bandage og fortsætte denne proces for alle tag spær.

•Nail 5/8-tommer krydsfiner beklædningen på spær for tag pyntede. Brug tagsten stifter Dukanvedhæfte tagdækning følte at beklædningen, og sørg for at overlappe det 3-4 inches i kanterne. Installere drop kant. Rullesten tag. Maling eller pletten stillinger og bjælker og du er færdig med din gavl tag.

Tips & advarsler

  • Brug altid professionelt manipuleret tag spær designet til dimensionerne af dit tag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com