Hvordan man opbygger en glidende bogreol

March 7

Hvordan man opbygger en glidende bogreol

Installation af en glidende reol er en meget fin måde at vise din litterære samling. Du kan endda bruge de glidende bogreoler som en smart måde at skjule og afsløre andre objekter, såsom en væg-monteret tv. Dette projekt anvender et tostrenget system med rullende hjul og en metalstang. Du vil have en rullende reol, der glider jævnt og en, der har en stang i toppen til at bære vægten af din reol og bog samling.

Instruktioner

•Fjern alle tæpper fra området hvor reolen vil blive installeret som det vil forstyrre installation sporene og tillader hjul på reolen kan bevæge sig frit.

•Lay din reol vandret på gulvet. Placere en caster på den yderste venstre forreste kant af reolen. Peg på hjul, så de vil glide vinkelret. Bruge en blyant til at markere steder på reolen for huller til at fastgøre hardwaren.

•Drill huller for hjul og vedhæfte hardwaren. Gentag denne proces for at vedhæfte hjul på enderne af de resterende tre hjørner af reolen. Kontroller, at hjulene på for- og bagside er justeret på samme måde, så reolen vil rulle lige og jævnt.

•Strømforbrug i standby reolen oprejst og placere den i sin permanent placering. Skub reolen vandret mod højre, 16 inches væk fra væggen. Tage en lineal stål lineal og tegne en streg på gulvet fra midten af hjul hjul på forreste del af reolen til væggen. Dette vil tjene som din guide til installation af skydedør metal spor. Gentag processen for caster hjul på bagsiden af reolen.

•Tag reol fra området så du har plads til at installere spor til hjul. Tag en stål målebånd og udvide det, ved hjælp af guiden markerer fra venstre til højre side på gulvet. Trække en vandret hjælpelinje linje til at brug for æglæggende foran og tilbage spor for caster hjul.

•Sæt spor på gulvet, efter dine guide linier. Bore huller til skruer hver 16 inches, således at hvert spor er forsvarligt fastgjort til gulvet. Brug en skruetrækker til at installere skruer længst til venstre og højre for sporet. Sætte reolen på vej til at teste justeringen og om nødvendigt foretage justeringer. Når sporet er linet op korrekt, installere de resterende skruer for at vedhæfte banen på gulvet. Du kan øge eller mindske afstanden mellem skruerne, hvis det er nødvendigt, men sørg for, at hvert spor er fastgjort til gulvet ved mindst fire skruer.

•Skub reol længst til venstre væg 6 inches fra kanten af væggen. Markere en plet på væggen 4 inches fra toppen af reolen og gøre det samme på ydersiden af reol på venstre og højre side. Disse mærker vil være din guide linjer for at installere rør og slutningen caps. Gentag denne proces på den yderste højre væg.

•Sæt slutningen hætter for pipe stænger på de venstre og højre vægge. Fjerne reolen og bore en 3-tomme hul på venstre og højre side af reolen. Slibe kanterne af de cirkulære åbninger på reolen for en ren finish.

•Glide pipe stænger gennem åbninger på reolen og sæt reolen i position med hjul monteret i sporene. Placer røret stænger i endestykker til at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Overveje at installere en 1 x 1 træ stykke og dækker det med et stykke af støbning. Derefter kan du skjule de rulle hjul og tilføje en dekorativ touch til din rullende reol system.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com