Hvordan man opbygger en grundlæggende Workbench

August 2

En workbench er et af de mest værdifulde værktøjer, du kan have. Ikke alene det giver en robust overflade for reparation projekter, det giver dig også en central beliggenhed rundt om at organisere dine værktøjer og forsyninger. For omtrent den samme mængde tid det tager at shoppe for og vælge en kommercielt bygget bænk, kan du oprette din egen grundlæggende workbench. Du sparer ikke kun penge; du vil bygge din DIY muskler så godt.

Instruktioner

•Klippe 4 stykker af 2 x 4 til 48 inches og 4 stykker på 21 inches. Brug disse til at bygge to rektangler, 24 x 48 inches hvert.

Stå 2x4s på kanten. Indstille 48-tommer-stykker parallelt med hinanden, 24 inches fra hinanden. Sæt en 24-tommer stykke mellem 48-tommer-stykker i hver ende. Vedhæfte hjørner ved at køre 2 skruer gennem den længere stykke i slutningen af den kortere stykke. Sørg for at din skruer er lun og alle stykker passe stramt.

•Klippe 4 stykker af 2 x 4 på 35¼ inches. Disse er dine ben. Angiv en af rektangel rammer fra trin 1 på en flad, stabil overflade. Dette er din bænken øverste ramme. Stå et ben på ende i hjørnet af rammen med den lange kant fladt mod indersiden af den 24-tommer stykke. Skrue ben på plads med mindst 3 skruer. Gentag i de andre tre hjørner.

•Mark benene med en hurtig pladsen på 18 inches fra åbne ende, væk fra bænk toppen. Slide de anden 2 x 4 ramme over benene og ned forbi 18 tommer mark. Dette er din hylde ramme. Justere stellet, så kanten fra bænk toppen linjer op med 18 tommer-mærket. Klemme rammen til benene med C klemmer eller hurtig klemmer og fastgør den med mindst 2 skruer i hver ben.

•Drej forsamlingen over således at bunden af benene er på gulvet. Toppen af benene skal sidde inde i bænken øverste ramme, flugter med toppen.

•Anvend en bordrundsav eller rundsav til at skære 2 stykker af ¾ tommer krydsfiner 24 x 48 inches. Indstille oven på bænken øverste ramme og skylle det med alle fire kanter. Skru den ned med én skrue hver 8 til 10 inches. Predrill din pilot huller med lidt undersænker og drive skruer gennem krydsfiner til kanten af rammen 2 x 4.

•Anvend en rundsav eller stiksav til hak alle fire hjørner af den resterende krydsfiner stykke 3½ x 3½ inches. Sæt den på toppen af rammen hylde med hakkene mod benene og trykke det på plads med en hammer. Skrue hylden ned på samme måde som øverst.

Tips & advarsler

  • Undgå synker skruer for dybt; det vil svække dine led.
  • Bær altid øjenbeskyttelse, når ved hjælp af elværktøj.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com