Hvordan man opbygger en Guide til kabinettet trækker

August 17

Hvordan man opbygger en Guide til kabinettet trækker

Bore huller til kabinet trækker på skuffefronter kan være en tidskrævende proces. Du skal måle og markere hvert hul før boringer. For at fjerne kostbare fejl skal bygge et kabinet pull guide. Denne guide vil eliminere behovet for at markere hvert stykke før boringer. Hvert håndtag vil være i den nøjagtige placering. Der er ingen grund til at betale nogen til at installere kabinet trækker på din frysere, gør det selv og spare penge.

Instruktioner

•Measure størrelsen af skuffen front. Dette vil bestemme størrelsen af skuffen guide og backer boards på jig.

•Klippe to stykker af 1/4-inch materiale af samme størrelse som skuffefronter ved hjælp af en tabel så. Markere disse som skuffe backer og skuffe guide.

•Measure tykkelse af skuffen front. De fleste skuffefronter vil være 3/4-inch tyk. Skær et stykke træ samme dybde og længde som skuffen front bruger en tabel saw. Dette vil være din spiken.

•Sæt spiken på en flad overflade. Justere skuffe guide bord med spiken, så toppen er selv. Vedhæfte den 1/4-inch skuffe guide til spiken ved hjælp af en boremaskine og grabber skruer. Spiken er designet til at sidde på toppen af skuffen front når boring kabinet trækker.

•Sæt tilbage bestyrelsen på samme måde som skuffe guide bord. Du bør have en U-formet jig.

•Mark en midterlinjen på jig i en lodret og vandret mode. Foranstaltning montering bredde af huller af kabinettet trækker du har købt. Måle fra centerlinien på jig ved hjælp af et målebånd, halvdelen af afstanden af den samlede håndtag bredde. Gør et mærke ved hjælp af en blyant. Dobbelt-tjekke at mærkerne er korrekte ved at holde i håndtaget op til jig.

•Drill en 3/16-inch diameter hul på varemærkerne. Bore helt gennem skuffe guide bord samt skuffe guide backer board. Testen passer et håndtag i jig før boring i skuffefronter af din fryser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com