Hvordan man opbygger en Gun rengøring tabel

August 7

Hvordan man opbygger en Gun rengøring tabel

Hver pistol entusiast eller ivrig jæger har brug en tabel til rengøring rifler eller pistoler. Selv ser ud nemlig en på markedet, hvad du finder er en workbench, der kan bruges til at rense skydevåben. Gør det selv-forbrugeren kan bygge en brugerdefineret pistol-rengøring tabel med blot et par værktøjer og nogle tømmer. Toppen af tabellen skal være noget, der kan modstå de misbrug, det vil tage, mens arbejder på og rengøring kanoner. Massivt træ er helt sikkert valget, men selv da, det skal være en tætte tømmer såsom ahorn. For at spare tid, købe limet paneler af den valgte massivt træ til din pistol-rengøring tabel.

Instruktioner

•Sæt den 1-by-4-by-16-inch solid ahorn og den 1-by-4-by-66-inch solid ahorn på et arbejdsbord. Sikre en 4 x 4 tommer L-beslag midt i stykker med 1/2-inch træskruer. Næste, sikre en 4 x 2 tommer L-beslag på enderne af stykker på samme måde med den 2-tommer ben stikker op. Disse gør bordet forklæde.

•Strømforbrug i standby forpladsen stykker på den lange kant med L-beslag. Sæt kort dem mellem lang dem i begge ender. Stå en af 2-by-2-by-30-inch solid ahorn stykkerne i hvert hjørne, lavet af forklæde stykker. Disse er benene. Sikre dem at forklæde stykker med 1-tommer træ skruer, således at forklæde stykker er flugter med yderkant af benene.

•Sæt to stykker af 1-by-20-by-66-inch solid ahorn på arbejdsbord sammen med den 1-by-20-by-54-inch solid ahorn. Vedhæfte en 1 x 1 tommer L-beslag i hjørnerne af ahorn, så de flugter med 20-tommer sider med 1/2-inch træskruer. Disse er på hylderne.

•Measure fra den ene ende af en 66-tommer hylder og gøre en mark på 12 og 3/4 tommer. Sætte indramning-pladsen på mærkerne og tegne linjer på tværs af materialet. Bore tre pilot huller med en 1/16-inch borehoved mellem linjerne. Lave en pilot hul 1 tommer fra de lange kanter og midt mellem to. Drill undersænker huller i samme sted som den pilot huller 3/8-tomme dyb. Stå stykke på sin lange kant.

•Hold stykke af 1-by-20-by-16-inch solid ahorn mellem linjerne og sikre stykker sammen med drywall skruer. Stå ben og forklæde forsamlingen oprejst og sted 13-tommer blokke af træ mellem benene. Sætte denne hylde på blokke med L-beslag på bunden. Sikre L-beslag til benene med 1-tommer træ skruer og derefter angive de 6-tommer træ blokke til venstre for 16-tommer stykke.

•Rest 54-tommer hylden på blokke med beslag på bunden og sikre det ben med 1-tommer træ skruer og 16-tommer stykke med 1/2-inch træskruer. Næste, sætte 2-by-22-by-72-inch solid ahorn stykke på arbejdsbord. Dette er toppen af tabellen pistol-rengøring.

•Drej ben samling over og sætte det på den 2-by-22-by-72-inch solid ahorn. Placer det, så er der 1 tommer mellem forpladsen og de fire sider af toppen og Fastgør det med de 1-tommer træ skruer. Sikre de resterende 4 x 4 tommer L-beslag til 16-tommer stykke og top med 1/2-inch træskruer. Sæt 8-tommer blokke på hylden, der vender opad og sikre den sidste hylde til benene, ligesom de andre. Sand ahorn før du anvender en finish.

Bore pilot huller til træ skruer, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Sand ahorn før du anvender en finish.
  • Bore pilot huller til træ skruer, hvis nødvendigt.
  • Efterlad ikke elværktøj eller løse skruer liggende i overværelse af børn.
  • Læg ikke lak eller polyurethan på bordet uden ventilation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com