Hvordan man opbygger en hælder reol

May 8

Hvordan man opbygger en hælder reol

Skæve bogreoler kombinere form og funktion af begge tjener et formål (som en hylde) mens du bruger en mindre traditionelle design end standard bogreoler. Denne ekstra stil kan komme til en pris, dog; skæve bogreoler kan sælge for $100 eller mere i Møbelforretninger. Hvis du bruger de rigtige redskaber og materialer, er det muligt for weekend gør-det-selv at bygge en hælder reol til en brøkdel af prisen.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en hælder reol

•Klippe fem krydsfiner hylder ved hjælp af 3/4 tommer krydsfiner. Hylderne vil alle have forskellige størrelser. Hver vil have samme bredde, men hver enkelt bliver gradvist dybere end den før det. Anbefalede dybder for de fem bogreoler er 3 3/8 inches, 5 3/4 tommer, 8 3/16 inches, 10 5/8 inches og 13 inches. Bredde for alle fem stykker bør være 30 1/2 inches, selv om denne måling kan variere, hvis du ønsker en smallere eller bredere hylde. Bruge en tabel saw til at foretage nedskæringer.

•Sand hver af de fem krydsfiner hylder, og sørg for hvert stykke er glat. Du kan enten pletten hylderne med en træ finish (flere frakker kan være nødvendigt), eller du kan anvende en træ finer. Du kan springe dette trin helt; men gør så vil resultere i et produkt, der ser ufærdige og uprofessionelt.

•Klippe 1 x 4 tommer stykker tømmer til 84 inches. Brug en geringssav oprette vinklet nedskæringer i slutningen af hvert stykke. Disse vinklet nedskæringer vil tillade enhedens benene hvile flush mod gulvet. Anvende skridsikre selvklæbende pads til bunden af hvert ben at hjælpe greb det på plads.

•Brug gering så for at skære de slots, som vil tillade dig at sikre dine hylder til at støtte benene. Rotere gering sav til en 10 graders vinkel. Klip 1 x 3 stykker af tømmer i seks separate, 13 3/8 tommer stykker. Kontroller toppen og bunden af hvert stykke er at 10 graders vinklet skåret.

•Lay begge 84 tommer ben ned på jorden. Begyndelsen nederst på benet, brug træ lim og søm til at sikre klamper til benet. De første spiken skal være flugter med bunden af benet. Økonomiklasse 3/4 tommer mellem hver af de resterende klamper; Dette bør resultere i den endelige spiken at blive flugter med toppen af benet.

•Sæt en hylde i 3/4 tomme hul efterladt af en spiken. Den dybeste hylde bør gå på bunden. den mindste dyb hylde bør gå på toppen. Brug træ lim og søm til at sikre hver hylde til benstøtte.

•Lean hylde mod muren før træ limen har en chance for at tørre. Du kontrollere alle hylderne er niveau. Hvis noget er ude af balance, returnere hylden til gulvet og justere.

•Paint endnu et lag af træ finish på enhedens fritliggende træ dele. Hvis du anvendte en finer til hylderne tidligere, vil det efterlade kun ben og klamper udsat.

Uddelingen den færdige reol på væggen ved hjælp af parenteser. Dette vil sikre hylden ikke tip eller vælter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com