Hvordan man opbygger en hængende lys med hjorte gevirer

January 26

Hvordan man opbygger en hængende lys med hjorte gevirer

Du ville blive hårdt pressede til at finde en belysning fastholdelsesanordningen med som meget rustikke appel som en, der er udformet fra hjorte gevirer. Horn-lignende vedhæng vokse fra lederne af unge, mandlige hjorte og derefter falde når knoglen dør efter dyrene bliver kønsmodne efter parring sæson. Mens din håndlavede armatur kan være konstrueret med moderne ledninger, vil du følge i fodsporene af romere, vikinger og amerikanske indianere, der også gjorde gevir-forskønnet lysarmaturer med stearinlys til at belyse deres hjem.

Instruktioner

•Hent gevirer. Adlyde din tilstands hjortetak samling love at erhverve en forsyning af gevirer findes i naturen eller købe gevirer fra en autoriseret kilde. Ren gevirer med et produkt som Murphy olie sæbe til at fjerne organisk stof og jorden før belægning af gevirer med polyurethan fugemasse anvendes med en lille børste, så den når ind i den hjortetak kroge.

•Fastsætte din hængende lampe så du har referencemateriale til at arbejde. Identificere og matche op en konfiguration, der kommer nærmest størrelse, antallet af gevirer og armatur design du har i tankerne.

•Drill huller på spidsen af hvert gevir hvor du planlægger at installere en lysekrone stil lys socket. Gå videre med forsigtighed, ved hjælp af en lille borehoved, så du ikke beskadiger nogen af dine gevirer. Brug hjortetak fyldfarve, craft clay eller træ fyld til at skjule pletter på gevirer. Tillad medium til at hærde efter pakke instruktioner.

•Form en "antler bouquet", der svarer til formen af hængende lampe du bruger som din referencemodel. Bruge en lodning pistol og lodde, wire, skruer eller en pre-formede armature, der kan være skjult under klyngen af gevirer til at binde gevirer sammen så de danner formen af hængende lampe. Tilslut en harpe eller ledninger til midten af armaturet, så et sted findes at sikre hængende kæde og netledningen.

•Når ledninger gennem hvert gevir, threading enderne gennem de forborede huller. Tillægger hver ledning stik og klynge ender midt i armaturet. Brug lufttørre modeling ler, træ fyld, hjortetak fyldfarve eller skruer til obligation sockets til gevirer, så de ikke flytte. Tillade ler eller fyld til tørre pr. pakke instruktioner, før du tilslutter netledningen.

•Prep i loftet. Bor et hul på webstedet hængende og synke et anker og dekorative krogen i loftet. Bestemme faldhøjden. For en 8-fods loftet, du måtte ønske hængende hjortetak lampe til at falde fra 30 - til 34-inches over dine møbler. Vedhæfte en hængende kæde til midten af hjortetak klynge og hænge det fra loftbeslag hook. Skrue en 25-watt lysekrone pære i hver sokkel, lys.

Tips & advarsler

  • Hænge deer antler lampe højere, hvis det er installeret over en tabel så diners ikke ramte deres hoveder, når de står.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com