Hvordan man opbygger en handicappet rampe en autocamper

February 28

Hvordan man opbygger en handicappet rampe en autocamper

En af de største spørgsmål ved opbygning af en kørestol rampe for en autocamper er manglen plads mellem enheder inden for RV park. Normalt er der plads nok til en betonplade carport mellem hver autocamper, og meget andet. En rampe bygherre i denne situation skal kunne improvisere så at rampen opfylder regulerende standarder fastsat af 1990 amerikanske handicap Act (ADA) samtidig med at de passer inden for pladsproblemer i en RV park.

Instruktioner

•Plan rampen i en rutschebane, en L-figur eller en U-formet design. Hver af disse konfigurationer hjælper sikre rampen-længden vil være lang nok til at opfylde den 1:12 ratio, hvilket betyder, at for hver 1 tomme stigning der skal være 12 inches i længden at forhindre hældningen af rampen for anstrengende for brugeren, ifølge ADA. Så ville en autocamper forstuen, der er tre fod fra jorden kræve en 36 fods rampe. Indpakning rampe omkring carport i en L - eller U-form er fordelagtige for opfyldelse af enhver længde krav bestemmes af rampen højde. Tegne et diagram over rampen konfiguration før bygningen til at afgøre, hvor meget tømmer er nødvendig, og tjekke med nogen lokal bygning kode myndigheder om at få de korrekte tilladelser før du starter byggeri.

•Measure den lodrette højde af forstuen til jorden og derefter bestemme hældningen og længde krav bruge 1:12 forholdet. Begrænse længden af enhver vandret afstand til 30 fod, som instrueret af ADA. En 30-fods køre kræver en flad landing ikke mindre end 60 inches i længden, på begge sider af 30-fods-run. Rampen kan enten aktivere flad landing eller fortsætte til jorden. Opbygge en 90-graders Drej før at nå 30-fods-begrænsning, hvis det passer bedre i den plads du har til at arbejde med, men ikke overstiger 30-fods begrænsning uden en flad landing.

•Build niveauet forstuen-landing rampe med indgangen til autocamper med nogen kløft mellem rampen og indgangen. Grave fire støtte stillinger i jorden og styrke dem med betonblandeanlæg beton ifølge producentens anvisninger. Bredden af landingen skal være 36 inches for ADA overholdelse. Søm to 2 x 4 tværbjælkerne til stillinger i den ønskede højde, sammen med en støtte stråle mellem dem. Derefter søm en 3/4-tommer krydsfiner plade over tværbjælkerne for rampe gulvbelægning. Næste, bygge den første flade landing på den nødvendige afstand fra forstuen, og i højde angivet i dine planer.

•Lay ud af to 2 x 4 brædder mellem forstuen landing og den første flade landing med fjernlys støtte i midten. Lige som at bygge et dæk, er alle støtte bjælker være stået langs den 4-tommer lodret plan. ADA angiver bredden på hver run, som hver landing, 36 inches. Lægge 3/4-tommer krydsfiner gulvbelægning på tværs af understøtter og søm dem ned. Fortsætte med at bygge rampe fra den første landingshavn til anden fladt landing eller på jorden, som angivet af dine planer.

•Build sikkerhed gelændere til rampen ifølge vejledningen leveres med kittet. Håndlister skal omfatte mindst 12 inches ud over rampen på toppen og bunden, slutter med et indlæg eller sluttede sig til en væg, og skal spændvidden rampen, ifølge ADA. Anvende skridsikker strips til gulvbelægning. Da rampen er bygget med pres behandlet tømmer, er ingen særlige weatherizing påkrævet.

Tips & advarsler

  • Sørg for at besøge webstedet kørestolsbruger i afsnittet ressourcer nedenfor for flere detaljer på ADA kørestol rampe krav.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com