Hvordan man opbygger en have Archway

July 6

Hvordan man opbygger en have Archway

Buegange eller Dorne kan være iøjnefaldende Tilføjelser til din have. Disse strukturer kan være lige så simpel eller omfattende som du gerne vil og kan være lavet af næsten ethvert materiale. Mange mennesker bruger robust woods i deres konstruktion. Du kan også tilføje materialer du kan allerede have i din have, som træet lemmer, vinstokke eller pinde, at give din struktur et mere organisk udseende. Brug af disse materialer er også en fantastisk måde at genbruge. For en simpel haven buegang, gør en grundlæggende ramme ud af trykimprægneret tømmer og tilføje organisk materiale senere.

Instruktioner

•Decide hvor du vil sætte din buegang, og hvad dens funktion er. Formålet vil afgøre, hvor det vil være i din have. Hvis det vil støtte enhver form for vegetation, sætte din archway i et sted, der får nogle solen og har tilstrækkelig dræning.

•Tag dine målinger. Mål en højde for den vigtigste ramme og bredde for buer. Højden af strukturen er på din diskretion; 6 fod er gennemsnittet, men kan du gå til 7 fod forlade plads nok hovedet.

•Draw en stikprøve arch på det store flade skrot træ ark ifølge målinger du tog, og skære det ud med en stiksav. Dette vil være din arch skabelon.

•Kontrollér to buer — en til forsiden af buegang og én til bagsiden. Lay skabelon på dit arbejdsoverflade og skåret en 2 af 6 bom i flere stykker. Anbring fire stykker på toppen af skabelonen, efter sin kurve. Hver archway vil ligne halv en ottekant. Læg endnu et lag af 2 af 6 stykker oven på dette lag, og sørg for at rotere brikkerne, så de ikke er direkte oven på hinanden (i en mursten-lignende mønster). Brug vandtæt lim og dæk skruer til at fastgøre de to lag. Pas på ikke at tillægge strukturen din skabelon, når du bruger din elektriske skruetrækker.

•Brug skabelonen arch at spore kurve af buen på din lagdelt stykker med en stiksav. Sand kanter for en glat finish.

•Tag de andre 2-af-6 stråle, og skær det i to stykker. Disse stykker vil forbinde forsiden og bagsiden af buen. Brug vandtæt trælim og træskruer til at tilslutte hvert stykke til bunden af forsiden og bagsiden af buen på begge sider. Buen bør nu være i stand til at stå på sin egen.

•Klippe 1 af 6 trykimprægneret bord i flere 1-tommer-dækkende strimler længden af buen, og space disse strimler lige så langs hele buen. Negle hver enkelt på plads med en hammer.

•Dig fire huller i jorden omkring 7 til 8 inches dyb hvor du ønsker siden understøtter af din buegang at være. Kontroller afstanden mellem disse stillinger svarer afstanden mellem forsiden og bagsiden af den bue, som du har oprettet. Sætte 4 af 4s i hullerne, og bruge grus, sten eller cement som fyld til at stabilisere dem. Du kan efterlade det naturlige træ finish eller anvende nogle maling senere.

•Fit bue på toppen af stillinger, og fastgør med vandtæt lim og træ eller dæk skruer. Nail mere 1-tommer strimler fra 1 af 6 trykimprægneret bestyrelsen langs siderne af rammen.

•Decorate din buegang med kviste, vinstokke eller noget andet, kan du finde i din have til at give det et organisk udseende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com