Hvordan man opbygger en have boks på en skråning

December 16

Dyrkning af en have på en skråning er tricky, da frø og jord får skyllet væk under en regn. Plantning i en haven boks forhindrer denne erosion fra sker. Du kan gøre boksen haven så stor som du ønsker, dog altid bygge store bokse på webstedet, så du ikke behøver at transportere det fra én placering til en anden. Bruge cedertræ eller redwood for din have boks i stedet for behandlet træ, især hvis du voksende grøntsager i din have boks. Dette forhindrer kemikalier såsom creosot i at komme i kontakt med fødevarer du vil spise.

Instruktioner

•Mark størrelse og placering af din have boks på skrånende grund, ved hjælp af spray maling. Grave en 3-tommer-dyb grøft omkring kontur, starter nederst på skråningen. Gøre grøft dybere, som du graver mod toppen af bakken, så et bord ville sidde fladt i den.

•Dig ud af området inde i renden. Lægge en plan på området gravet ud i jorden. Fjerne nok jord for at niveau området. Tamp jorden med en hånd sikret mod manipulation. Sprede landskab stof på området gravet ud. Skåret i stoffet med en saks til at passe i området. Overlap strips, hvis det er nødvendigt, af 3 til 4 inches.

•Measure længden af området gravet ud og overføre det til fire 2 x 6 tommer bestyrelser. Skære brædderne med en gering sav. Måle området gravet ud bredde og trække 3 inches--for bredden af længde nævn. Overføre denne måling til fire yderligere 2 x 6 tommer bestyrelser og skære dem med gering sav. Opdele en 4 x 4 tommer bord i fire 16-tommer segmenter. Skære bord med en gering sav.

•Lay en lang 2 af 6 bestyrelsen på sin tynd kant. Angive en 16-tommer 4 x 4 bord ved siden af det, den ene ende. Sikre to af seks til four-by-four med 3 1/2-inch skruer. Lægge en kort 2 af 6 bord ved siden af four-by-four og vinkelret på to af seks at danne en 90-graders hjørne. Sikre den korte bord til four-by-four med 3 1/2-inch skruer.

•Indstil en andet 4 x 4 bord i lang tid 2-ved-6 bestyrelsen 's anden ende og sikkert det på plads med 3 1/2-inch skruer. Færdig med at bygge rektangel med de resterende to 4 x 4 brædder og to mere 2-af-6 brædder, en lang og en kort.

•Indstil en lang 2 af 6 bord på toppen af en af de allerede installeret 2 af 6 boards og fastgøre den til 4 x 4 board med 3 1/2-inch skruer. Arbejd din vej rundt om rektanglet, bygge det med en anden række af bestyrelser.

•Spørg en ven til at hjælpe dig med at dreje boksen haven og Placer det på området gravet ud. Skubbe hver 4 x 4 hjørne bord ned i jorden så vidt muligt. Spørg en ven til at hjælpe dig med at flytte boksen haven til side. Grave en 5-tommer-dybe hul på hver 4 x 4 hjørne bord mærkning.

•Lift haven boks og placere hver 4 x 4 hjørne post i et hul. Angiv et niveau på haven boksen kanter. Tilføje eller fjerne jord fra huller til Tillad for at sidde fladt. Have boksens øverste ende vil fungere som en støttemur og have jord bag det boer have boksen nederst vil blive udsat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com