Hvordan man opbygger en have espalier hurtigt

October 9

Hvordan man opbygger en have espalier hurtigt

Bygge en have espalier kan være let. Ikke at nævne spare lidt penge. Bygge din egen haven løvhytte eller espalier giver dig mulighed at få den nøjagtige størrelse espalier du leder efter. Her er en trin for trin guide om hvordan man laver en haven trellis hurtigt.

Instruktioner

•Indstil hvad størrelse haven espalier du får brug for. Du bør få det ned til en længde af bredde figur. De fleste haven espalier er bredere, end de er høje for strukturelle formål. Når du har din dimensioner, skal du skrive dem på et stykke papir.

•Tag højden og dividere det med 2. Vi vil være at sætte en 1 x 3 bestyrelsen nogensinde 2 eller så fødder. Nu tager dette tal og ganger det med bredden din planlægning at gøre din espalier.

•Nu gør det samme med bredden. Så din kommer til at dividere bredden af 2 derefter Multiplicer dette nummer af højden af den haven trellis.

•Når du har dine to tal, tilføje dem begge sammen og dividere dette nummer af 10. Dette vil give dig det samlede antal 1 X 3 boards du skal bygge din haven tressil. Vi dividerer dette tal af 10 fordi 1 x 3 boards kommer i 10ft længder. Nu tilføje 1 mere 10ft 1 x 3 til ordren. Dette vil kompensere for den ekstra længde, at vi bliver nødt til at forankre tressil i jorden.

•Klippe antallet af boards du fik fra trin to i de passende højder og læg dem fladt på en cement overflade afstand dem ud hver to fødder. Forlade hver ende bord 3 ft længere end de midterste boards på den ene side for vores ankre.

•Nu skære resten af bestyrelserne til den korrekte bredde og lægge dem vinkelret på tværs af de boards du allerede har på jorden, afstand mellem dem to fødder fra hinanden så godt. Det endelige resultat skal ligne en Kontrolprogram bord med to længere brædder stikker ud på bunden.

•HAVING ven holde brædderne på plads, negle hver bord sammen på kryds.

•Dig to 2 1/2 fod dybe huller for ben din espalier og derefter indstille benene ind i hullerne. Nu udfylde snavs i og din færdige. Sørg for at pakke snavs så hårdt som muligt for optimal støtte. Hvis din bygning et ekstra stort espalier, fylde huller med forankring cement før du lægger benene i.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com