Hvordan man opbygger en have frø Planter

January 15

Hvordan man opbygger en have frø Planter

Frø plante bruges til at undgå ømhed og smerter, der kommer danne hunching eller sidde på hug for at plante frø i hånden. Disse planters tillade gartnere til at plante frø hurtigere end plantning i hånden. Ved hjælp af fælles elementer fundet i hverdagens isenkræmmere eller endda din garage, disse simple hjemmelavede plantageejere er lige så effektiv som pebret store-købte modeller og kan endda være miljøvenlige, da de kan gøres ved at genbruge gamle rør, kanaler eller plast sodavandsflasker.

Instruktioner

•Vælg en længde af rør passende til din højde, mindst 3 til 4 fod i længden, eller bruge en nedstryger til at skære et længere stykke rør komfortabelt passer til din højde. Røret skal være om højden af en stok eller sukkerrør.

•Klippe ene ende af røret i en 35 eller 45 graders vinkel. Dette vil danne den spidse ende af frø planter, der vil blive brugt til at grave i jorden.

•Sæt den lille ende af tragten i den modsatte ende af røret til at danne den beholder, hvori frø vil blive droppet. Du kan i stedet bruge en nedstryger til at skære en sodavandsflaske i halve, placere fælles landbrugspolitik ende af flasken ind i røret. En 1-tommer-dækkende rør bør stramt rumme cap slutningen af en sodavandsflaske.

Uddelingen tragt til planter med gaffatape. For at danne en mere sikker plantageejer, med en permanent sæl, bruge epoxy til at sikre tragt eller sodavand flasken til pipen. Den spidse ende af plantageejer kan derefter bruges til at grave huller til frø, som kan blive dækket med lethed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com