Hvordan man opbygger en have hegn

March 11

Hvordan man opbygger en have hegn

Mange boligejere glæde sig ved har en baghave. At holde dyr kan være en akkord. For at afhjælpe frustration, opbygge en hegnet omkring din have. Dit hegn skal både holde dyr og gør din ejendom, ser godt ud. Minimal træbearbejdning evner er nødvendige som hegnet dele kan købes allerede skåret til størrelse. Denne artikel vil forklare hvordan man opbygger en haven hegnet.

Instruktioner

•Measure og sted en aktiepost hver 8 fod rundt i haven, hvor hegnet skal installeres. Hvor du ønsker gaten, placere en indsats mellem to andre. Næste, bindebånd på en af indsatserne og køre det langs indsatserne springer det i hjørnerne af hegnet.

•Dig hver post hul ca 18 til 24 inches dyb, afhængig af højden af hegnet. Næste, angive posten i hullet. Placere et niveau på stillingen og sørg for det er plumb. Hæld konkrete mix omkring post, stampemaskiner det ned fast. Gentag dette for hver post.

•Measure post op fra jorden for at bestemme den korrekte højde af stillingerne i forbindelse med hegnet paneler. Være sikker på de er høje nok til at sikre den øverste del af panelet hegnet.

Uddelingen hegnet paneler til stillinger med dæk skruer. Skære hegn paneler efter behov i hjørnerne af hegnet.

•Klippe, et af panelerne 1 tommer smallere end gate åbning. Placer en 2 x 4 tommer stykke af tømmer fra det ene hjørne til det næste, danner et "Z" på bagsiden af porten. Fastgør det gennem forreste del af panelet hegnet med dæk skruer. Installere hængsler og hardware til porten, og derefter installere porten til hegnspæl.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller. Bær beskyttende handsker når du arbejder med behandlede tømmer. Bære lunge beskyttelse, når du arbejder med konkrete mix.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn. Indånd ikke støv fra de konkrete mix.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com