Hvordan man opbygger en have Pagoda

February 25

Haven pagoder kan bruges som espalier for en vinstok haven og kan også bruges til at give skygge til familie sammenkomster eller skygge planter, afhængigt af dækker brugt. Flere typer af træ kan bruges, afhængigt af det udseende, du går efter. For en nøgne træ look, bruge hårdttræ som eg, som det tager længere tid at nedbrydes. Hvis du gonna bejdse eller male Pagoden, kan du bruge en blødere træ, såsom fyrretræ.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af pagode. Hvert hjørne bruger en 4-4-tommer post (fire stillinger, samlede). En stor pagode, en markere for et indlæg hver 6 fod. Hvis Pagoden er 8 fod af 6 fod, afmærke de fire hjørne stillinger, så markere midten af de to stillinger på 8-fods side (i alt seks stillinger).

•Dig huller til en dybde af 3 fod. Angive stillingerne i hullerne. Lægge 8 til 12 inches af skrot sten (knuste beton, sten, brudt asfaltudlæggere) i bunden af hullet til at hjælpe med at holde stillingen oprejst. Kører strengen på tværs af toppen af stillinger (holde det med en skrue eller søm) eller lægge en 2-4-tommer Board over toppen af stillinger. Hænge en streng niveau på strengen eller lægge en plan oven på 2-af 4-tommer bestyrelser for at sikre stillingerne er niveau. Hvis indlæg ikke er plan, justere dem i overensstemmelse hermed ved at grave hullet dybere eller tilføje jord i bunden af hullet.

•Tilføj Quik-Kreta cement (tør) til huller op til 6 inches fra toppen af hullet. Tilsæt vand nok til cement til grundigt fugte cement. Ikke "drukne" cement med for meget vand – du skal bare nok til at fugte pulveret. Når cementen ikke længere opsuger vandet, har du vand nok.

•Tillad cement til tørre efter anvisningerne på pakken – normalt 24 timer giver det nok tid til at sætte fast nok til at arbejde på projektet.

•Pencil i et dekorativt design på enderne af cross-stykke 2 x 6 tommer boards (valgfrit). Skåret design ud med en stiksav.

•Nail eller skrue 2-af 4-tommer bestyrelser rundt indersiden af stillinger til at danne en kasse rundt om toppen af Pagoden. Den 2-tommer side af brættet er selv med i toppen af stillinger.

•Strømforbrug i standby 2-af 6 tommers boards på den 2-tommer side tværs over toppen af Pagoden. Sted et bord hver 12-24 inches, afhængigt af dine præferencer. Passer orkanen remme (L-formet) på hver side af brættet, over 2-af 4-tommer bestyrelser. Skruen eller sømmet orkanen stropper i 2 x 4 tommer bestyrelser og 2 x 6 tommer bestyrelser til at holde de 2 x 6 tommer boards oprejst.

•Stain eller maling pagode, hvis det er din præference.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com