Hvordan man opbygger en hjemmelavet propan BBQ ryger

October 19

En grill ryger bruger højere varme og hurtigere madlavning gange end en kold ryger, fordi grill rygeren er designet til at tilberede kød samtidig tilføjer en røget smag, der henviser til, at den kolde ryger er designet til at bevare kød gennem anvendelse af røg. Gør din egen grill ryger med en propan brænder er relativt simpelt, og en af de nemmeste måder er at bruge en gammel metaltromle som rygeren. 55-gallon tromler kan er den ideelle størrelse for en mellemlang grill ryger, og nemt holde et par høns og rib plader på samme tid.

Instruktioner

•Klippe top off en 55-gallon drum ved hjælp af en stiksav med en metal kniven. Skære en 3-tommer-diameter cirkel i toppen af den tromme del, som du afbrød ved hjælp af puslespil. På siden af tromlen nær bunden skåret ud af en firkant omkring 10 af 10 inches.

•Applicer varme-safe selvklæbende omkring kanten af den 3-tommer cirkel du klipper ud af tromlen top og indsætte en 5-tommer stykke 3-tommer-diameter metal rør. Anvende lim omkring ydersiden af røret hvor det slutter sig til toppen af tromlen og lad den klæbende tørre. Dette er skorsten af rygeren.

•Applicer ildfast lim rundt i kanten af toppen af tromlen og en keramisk fiber forsegling strimmel hele vejen rundt om toppen, så at når toppen er placeret tilbage på tromlen, det skaber en tæt forsegling.

•Anbring to træ-grip håndtag på toppen af tromlen top og mark i placeringen af skruehullerne i håndtagene. Bore pilot huller på skrue hul holdninger, der er dimensioneret for bolte, der er lange nok til at gå gennem håndtagene og tromme top.

•Sæt håndtag tilbage i position ovenpå tromme og bolt dem gennem de forborede huller, stramning med nødder på undersiden af tromlen top.

•Anbring to hængsler omkring en tomme ned fra toppen og bunden af den ene side af pladsen du skåret ud fra tromlen siden nær bunden. Bolt hængslerne til pladsen i den samme måde som du gjorde for dørhåndtag. Placer den firkantede tilbage på tromlen over hullet hvor du skære det ud og bolt på anden halvdelen af hængslerne, så du har en lille dør på bunden af tromlen.

•Anbring fire vinkelparenteser jævnt rundt inde i tromlen på højden af den første ring af tromlen. Hvis din tromme ikke behøver ringe omkring det, derefter placere vinkelparenteserne 10 inches op fra bunden. Ene side af vinkelparenteserne bør være flush mod den side af tromlen, de andre springende ind i midten af tromlen for at oprette en klippeafsats til grill stativer til at sidde på.

Uddelingen beslagene til siden af tromlen med bolte på samme måde som du gjorde for håndtag øverst på tromlen. Placer en anden fire beslag på den anden ring (eller 20 inches op fra bunden af tromlen) og sikre dem som du gjorde de første fire.

•Sæt dem afslappet grill stativer på to beslag afsatser du bare lavet og placere din rygning kød på stativerne.

•Åbn dør i bunden af tromlen og indsætte din propan brænder element. Sted en ryger kasse fyldt med gennemblødt træflis på toppen af propan brænder og derefter lukke døren. Døren kan ikke lukke helt på grund af propan rør, men det er fint, da det giver mulighed for nogle ventilation i rygeren.

•Drej propan brænder på lav varme og plads i toppen af tromlen tilbage på toppen. Holde sig i slutningen af en fjernbetjening-læser termometer ind i røret ovenpå tromme og Forøg propan indstillingen, indtil den ønskede temperatur er nået inde i tromlen grill ryger, som pr din rygning opskrift. Fortsat rygning dit kød til det tidspunkt er angivet af din opskrift, tilføje nye træflis til boksen ryger som nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com