Hvordan man opbygger en hjørne Computer Desk

September 28

Opbygge et hjørne skrivebord at placere din computer ikke er så kompliceret som det lyder, hvis du holder i sind ene basic lille faktum - det vil sige, de fleste alle hjørner er firkantet, så i det væsentlige alt hvad der er nødvendigt er at omhyggeligt konstruere en firkantet skrivebord og derefter ændre formen af bordpladen og placeringen af benene til at skabe en funktionel hjørne skrivebord. Følg disse retningslinjer til et simpelt skrivebord, der kan glide ind i hjørnet af dit kontor og tjene som en arbejdsstation til en computer eller en lignende elektronisk enhed.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en hjørne Computer Desk

•Decide på de overordnede dimensioner af din tabel og derefter opbygge en firkantet ramme til dit skrivebord fra en klar nåletræ bestand af 1 x 4 tømmer, der er af høj kvalitet (ingen knuder). Denne tabel skal højden 32 inches og bordpladen vil være 36 af 36 inches. Men for at gøre denne størrelse bordplade arbejde, rammen vil nødt til at være en smule mindre på 24 af 24 inches. Begynde at opbygge tabelruden ved skæring to stykker 1 x 4 bestand på 24 inches og to stykker på 22 1/2 inches. Sørg for hver ende er skåret helt og holdent med en tømrer square og en rundsav.

•Sæt sammen ved hjælp af tre tabelrude flathead træ skruer (2-tommer, 10-gauge) i hvert hjørne. Sand hvert stykke, indtil det er glat. Sørg for at bruge en pilot hul og undersænker før indstilling til træ skruer, der forbinder tabellen sammen.

•Klippe to stykker mere på 22 1/2 inches. Da de ikke vil vise, kan de være af ringere kvalitet. Disse vil være din crosspieces, og hver enkelt vil monteres mellem de træ sidepieces af den ramme, du bare bygget i trin 2. Sørg for hver brik er placeret mindst 3 inches i fra den udvendige kant. Igen, bruge tre 2-tommer flathead træ skruer til at knytte hver ende af Krydsstykket til rammen af bordpladen. Igen, skal du begynde med pilot huller og en undersænker. Vedhæft hver bord ansigt op således at den flade del af bestyrelsen er selv med i toppen af træramme.

•Kontrollér eller køb fire bordben der er 31 inches høj og cirka 2 inches square. Du kan gøre et rustikt sæt benene på et bord så ved at skære nogle træ materiel til en 2 x 2 tommer tykkelse. Fra denne bestand kan du skåret fire stykker til 31-tommers længde. Hvis du har et træ drejebænk, kan du bruge dette værktøj til at "slå" hvert ben.

•Apparatet sand hvert ben før installation.

•Sæt fire ben til rammen. Kontroller toppen af benene er flugter med toppen af rammen. Fastgør de fire ben ved at indsætte mere flathead træ skruer (2-tommer, 10-gauge) fra ydersiden af tabelruden. Bruge seks til otte skruer pr. ben, og læg lige mange på hver yderside for hvert ben. Glem ikke at bruge din counter vask og en pilot hul.

•Klippe tre stykker 1 af 4 på 22 1/2 inches. Disse stykker vil være dine ben seler og støtte til din hylde.

•Installer tre stykker i en højde af 18 inches. Sætte sidepieces i først. De er knyttet direkte til indersiden af bordben, og de vil køre fra forsiden af benene til den igen ben. Disse kan fastgøres med mere af de 2-tommer træ skruer. Pilot huller og en undersænker er nødvendige. Placer bagstykke, som vil blive placeret bagerst i den igen ben. Dette stykke bør knyttes på samme måde til meget bag på bagben på præcis den samme højde som to side seler.

•Mark disposition af bordpladen på et ark af glat 3/4-tommer krydsfiner, der er mindst 40 inches firkantet. Første, tegne en firkantet kasse, der er 36 inches længe på overfladen af krydsfiner, og derefter finde den firkantede boks midtpunkt. Den bedste måde at gøre dette er at bruge et kvadratisk hjørne som udgangspunkt og gøre to mærker på hver side på 36 inches. Forbinde de to varemærker med en lige linje og kløft afstand (langs linjen tilslutning), og nu du har byens punkt. Brug denne midtpunkt til at tegne en bue (en blyant og et stykke snor skulle virke fint), der går fra én blyant mark til den anden. Nu har du formen på din bordplade.

•Klippe bordplade med en rulle så og sand stykke grundigt.

•Kontrollér et mærke til at oprette linjen tilbage, hvor bordpladen møder tabelruden. Når du skærer toppen, skal du kun én (firkantet) hjørne til venstre. Fra dette hjørne udvide en linje 6 inches ned hver side og forbinde de to linjer. Dette er hvor bordpladen møder tabelruden.

•Sæt nogle tømrere lim oven på crosspieces, de fire ben og rammen. Vend tabelruden hovedet og sat det i bunden af tabellen, så mark (trin 11) linjer op med rammen. Center ramme på denne linje og derefter indsætte nogle pan hoved træskruer (1 1/4-inch/10-gauge) gennem de to crosspieces. Du skal bruge 8-10 skruer til hver Krydsstykket. Kun pilot huller er nødvendige, men vær meget forsigtig med dybden så borehoved ikke trænge ind i overfladen.

•Klippe og fit en krydsfiner hylde på toppen af korset seler, at du har anvendt i trin 8 og derefter tilføje 3/4-tommer-dækkende stykker af finer til kanten af krydsfiner (Dette omfatter bordpladen). Stavene kan anvendes med lim og små brads.

•Fyld alle skruehoveder med træ putty og derefter tilføje en finish.

Tips & advarsler

  • Den buede form af bordpladen kan ændres i form og størrelse. Højden af ben seler og hylder kan ændres. Et andet lag af hylder kan tilføjes.
  • Hylderne bør kun 8 til 14 inches lang.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com