Hvordan man opbygger en hjørne køkken kabine

August 10

Et hjørne køkken booth kan hjælpe dig med at gøre brug af ubrugte køkken plads til at give plads til uformelle måltider. Denne type af siddepladser kan være særligt effektive til det lille køkken rum, der ikke er plads til et spisebord. Bygge din egen hjørne køkken standen kan du tilpasse din siddepladser til dit køkken plads dimensioner samtidig opnå et look, der virker med din eksisterende køkken indretning.

Instruktioner

•Measure tilgængelig køkken plads med et målebånd til at bestemme dimensionerne af hjørne-standen. Skitse i Boden på papir med en blyant for en visuel idé hvordan hjørne standen vil se ud i køkkenet.

•Measure og mark fire sektioner af two-by-fours til længden af den længere strækning af køkken-standen. Måle og markere en anden fire sektioner til dybden af den længere strækning; dybden er typisk omkring 30 inches. Gentag denne proces for den kortere del af køkkenet standen.

•Klippe tømmer sektionerne til længde med en rundsav. Gering enderne af sektioner på 45-graders vinkel med en gering sav. Arrangere dybde og længde sektioner til at danne to rektangler til afsnittet længere, og to rektangler til afsnittet kortere.

•Drill to pilot huller gennem hvert hjørne af hver rektangel med en drill; de pilot huller bør være lidt mindre end træ skrue skakter. Indsæt 4-tommer træ skruer i hver pilot hul og stramme skruerne med en skruetrækker til at sikre de tømmer sektioner.

•Measure og skær otte 2 x 4 tommer tømmer afsnit om 28 inches lang med en rundsav til sæde stillinger. Stå fire stillinger i hjørnerne af en af de længere rektangler, bore pilot huller gennem rektanglet i stillingerne og sikre indlæg med 4-tommer træ skruer. Placere den anden længere rektanglet over stillingerne, så toppen af rektanglet er flugter med toppen af stillinger, bore pilot huller og sikre den øverste rektangel med 4-tommer træ skruer. Gentag denne proces for at skabe rammen for den kortere afsnit.

•Measure og skær sektioner af 3/8-tommer krydsfiner til passer til toppen, sider og forsiden af hver sæde ramme med en tabel så. Bore pilot huller gennem krydsfiner i rammer med 4-tomme mellemrum og sikre afsnittene krydsfiner til rammer med 4-tommer træ skruer.

•Measure og cut fire dele af 2 x 4 tommer tømmer omkring 24 inches lang; disse sektioner danne indlæg for booth rygge. Gering ene ende af hver sektion på en 15-graders vinkel. Stå én post i hver ende af hver plads, så det vinkler tilbage mod væggen.

•Drill en pilot hul gennem bagsiden af hver post på en 45-graders vinkel til toppen af sædet. Og spænd en 6-tommer træ skrue gennem hver pilot hul til at sikre de tilbage indlæg til sædet.

•Klippe 3/8-tommer krydsfiner plader til at passe hver plads tilbage. Står krydsfiner plader mod de tilbage indlæg, bore pilot huller gennem krydsfiner i indlæg på 4-tommer intervaller og sikre gipsvæg med 4-tommer træ skruer.

•Fyld den udsatte skruehoveder med træ kit. Sand krydsfiner med en palme sander til at opnå en glat overflade. Bejdse eller male afsnittene booth til at matche dit køkken indretning.

Tips & advarsler

  • Bær tykke arbejdshandsker og beskyttelsesbriller, når skære for at reducere risikoen for skader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com