Hvordan man opbygger en hjørne køkken kabinet

February 21

Hvordan man opbygger en hjørne køkken kabinet

Et køkken hjørne skab er afgørende i at bruge så meget køkken plads som muligt. Den vanskelige del om denne type kabinet er rammen ansigt. For en god, custom fit er det en god ide at bestemme rammens bredde efter skallen af kabinettet er blevet installeret. Dette vil eliminere huller mellem væggen og skabet.

Instruktioner

Klar udgangen paneler

•Sæt 2 stykker af 23-by-34½-by-¾-inch krydsfiner på et arbejdsbord. Disse er udgangen paneler af hjørnet kabinet. Foranstaltning 4 inches fra den ene ende og gøre et varemærke. Placere indramning-pladsen på mærket og trække en linje på tværs af 23-tommer bredde af panelet ende. Gentag dette for den anden ende panel. Dette er for spiken, som vil støtte den nederste hylde. Hvis det hjælper, skrive ordet "bunden" under linjen at mærke nederst i panelet ende.

•Kontrollér en mark på linjen fra det forrige trin 4 inches fra kanten. Fra at markere, trække en vinkelret linje ned til den nederste kant af panelet ende. Dette vil give dig et 4 x 4 tommer kvadrat. Skåret det ud med en stiksav. Gentag dette for den anden ende panel. Dette er, hvor der installeres tå kick.

•Arrange udgangen paneler på bordet, så at tå kick hak er væk fra hinanden. Måle fra bunden og laver et mærke på 15¾ inches. Placer indramning-pladsen på mærket og trække en linje parallel med, for spiken. Placere et "X" på den øverste side af linjen. Gentag dette for den anden ende panel. Dette er, hvor der installeres center hylde.

Kabinet forsamling

•Applicer trælim til området under linjen for den nederste hylde. Placer et af de 4 stykker af 4-by-19-by-¾-inch krydsfiner på limen og Fastgør det med søm, finish. Gentag dette for den anden ende panel. Dernæst anvende lim til en af de lange kanter af de to resterende stykker og fastgøre den til de andre stykke til at oprette et "L"-formet forsamling. Dette vil støtte i midten af den nederste hylde.

•Sæt 2 stykker af 23-by-49½-by-¾-inch krydsfiner på bordet mellem de to ende paneler. Disse er de kabinet hylder. Stå et af panelerne slutningen på ryggen så den nederste hylde kan placeres mod toppen af spiken. Fastgør det gennem panelet ende og i hylden. Gentag dette for den anden ende panel. Derefter anvende lim til den bredeste side af "L"-formet spiken og fastgøre den til bunden af den nederste hylde i den omtrentlige center. Være sikker på det er flugter med bagsiden af den nederste hylde.

•Next, stå den midterste hylde på dens bagkant og placere den på linjen fra trin 3. Være sikker på det er på linje med "X". Fastgør det gennem panelet ende med finish negle. Gentag dette for den anden ende panel.

•Installer 4-by-11-by-¾-inch krydsfiner mellem og på bagkant af hylderne. Fastgør det med finish negle gennem toppen af center hylde og bunden af den nederste hylde. Dette vil støtte den midterste hylde.

•Applicer lim til front kanterne af klamper og sikre 4-by-51¼-by-¾-inch krydsfiner tå kick til dem. Næste, sikre 4-by-49½-by-¾-inch krydsfiner på toppen og bagsiden af udgangen paneler. Dette tjener som en back tandbøjle til udgangen paneler og en sømning strip til bagsiden af kabinettet.

•Drej de fryser over så ansigtet vender nedad. Anvende lim på hylderne og sømning strimlen tilbage kanter. 30-by-51-by-¼-inch krydsfiner på kabinettet og fastgør med ½-finish negle.

Rammen ansigt

•Sæt alle 2-tommer-stykker af krydsfiner på bordet sammen med 6-tommer stykke. Placer de to 22¼-tommer stykker mellem 6-tommer stykke og en af de 2-tommer-stykker. Danne et rektangel med dem. 22¼-tommer-stykker er i top og bund skinner.

•Sæt en af 22¼-tommer-stykker i den ene ende af en af de 32-tommer stykker til at danne et "L". Fastgør dem til hinanden med de bølgede fasteners. Gentag dette på anden enden af 32-tommer stykke.

Uddelingen forsamling fra forrige trin til 6 x 32 tommer stykke krydsfiner. Dette er rammen, ansigt.

•Indstil hvilken ende af kabinettet er at passe ind i hjørnet af muren, anvende lim til den forreste kant og sikre de resterende 2 x 32 tommer stykke krydsfiner på at ende panelet. Næste, anvende lim til den forreste kant af den anden ende panel og 27 inches af den forreste kant af den nederste hylde. Sikre ansigt ramme, således at 2-tommer endestykke på panelet ende. Lad det hænge over ende panel ¼-tommer.

•Sæt den 6-by-23-by-¾-inch krydsfiner mellem tilbage af de 6-tommer stykke rammen ansigt og forreste del af ryggen sømning strip. Centrere det med på 6-tommer endestykke af ansigt-rammen, og Fastgør det gennem forreste del af rammen ansigt og bagsiden af kabinettet. Udfylde alle søm huller med træ kit.

Døren

•Sæt den 23¼-by-29-by-¾-inch krydsfiner på bordet sammen med finer strip. Skåret to strimler af kantning til 24 inches og to mere på 30 inches. Placer en stribe til sin tilsvarende kant og fastgøre den til kanten med et varmt strygejern. Gentag dette for modstående kanter og lad dem afkøle, så limen vil obligation til krydsfiner.

•Klap den overskydende finer over hjørnet kanten af døren. Arbejde finer frem og tilbage, indtil den bryder fri. Gentag dette for hvert hjørne af døren.

•Sæt de resterende strimler på de andre kanter og sikre dem med et varmt strygejern. Lade dem køle og så knækker overskydende. Sand døren med den elektriske sander. Bruge det til at folde finer strimler på forsiden og bagsiden af døren. Installere hængslerne på døren og derefter døren til skabet ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Tillad det træ kit til tørt tilstrækkeligt inden slibning kabinettet. Erstatte en dør fra en detailforretning i stedet for at gøre din egen som en mulighed. Installere en 2 x 23 tommer spiken under center hylden hvor det opfylder udgangen paneler for ekstra styrke.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn. Gælde ikke en finish til skabet i et unventilated område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com