Hvordan man opbygger en Hollywood-stil forfængelighed

November 28

Lys, handling, kamera - vent! Modeskabere ikke har afsluttet hår og makeup, fordi der er ingen ordentlig forfængelighed setup til at gøre jobbet ret. Hvis slags fantasy spiller i dit hoved, hver gang du bøje over vasken i dit rodet badeværelse, og du bruger så meget tid på hentning af mascara tryllestave fra bassinet, som du gør belægning dine vipper, er det tid til at gøre noget ved situationen. Du kan gøre en Hollywood-stil forfængelighed, der efterlader dig med penge nok til at fange den seneste George Clooney film.

Instruktioner

•Measure det område, du planlægger at dedikere for forfængelighed; bruge en mur, der giver dig adgang til en elektrisk strømkilde for lysarmaturer er installeret rundt spejl af din forfængelighed. Tape off afsnittet med blå maler tape og derefter rulle på en dramatisk maling farve til at definere rummet. Bruge en hue, der emulerer paletter bruges på vintage Hollywood bygninger – rød, blomme og kobolt, for eksempel--siden mørke, dramatiske maling farver foreslå gamle verden glamour. Tag den blå bånd til at afsløre væggen hosting din makeup område.

•Strip finish fra en gammel skrivebord eller tabel hvis du arbejder med en vintage stykke, eller springe dette trin, hvis dine møbler er nye og ufærdige. Sand enten type af forfængelighed og tørre stykket ned med tack klud til at fjerne enhver resterende støv. Bejdse eller male forfængelighed i en farve, der supplerer både den vægfarve du bare anvendes og andre nuancer i dit værelse. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt – natten over hvis det er muligt – derefter anvende en klar topcoat for at beskytte din forfængelighed fra makeup udslip. Installere skrivebordet i midten af den malede vægsektion.

•Refinish billede i spejlet hvis det skal blive strippet og malet. Spørg en ven at holde spejlet på plads over din nyligt refinished skrivebord eller tabel. Spore en skitse af spejl på væggen med kridt. Brug dimensionerne til at beregne antallet af lys barer skulle omringe spejlet. Det kan for eksempel tage to 36-tommer lange lys barer hang vertikalt på hver side af spejlet, og to, vandret placeret 18-tommer lys barer til at strække sig på tværs af toppen og bunden. Montere spejl på væggen, så installere de lys barer, så stavene knus spejlet. Køre ledninger ned på væggen, sætte dem i en multi stik vært på soklen.

•Decorate din forfængelighed område med rører nogen fremtidige stjerne ville bifalde--indrammet billeder af din favorit aktører, glød i mørke stjerner i varierende størrelser-- eller gør en dramatisk erklæring ved at hænge en film plakat over spejlet til visuelt øge højden af din forfængelighed område. Line skuffe af din nye forfængelighed med farverige reoler papir, derefter indsætte en køkkenredskaber skuffen for at holde din læbestifter, pensler, blyanter og kosmetiske applikatorer. En smuk bakke på toppen af forfængelighed arrangerer flasker, krukker og sprays. Færdig produktion med en direktørens stol med dit navn broderet tværs over ryggen.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttende øje og hånd belægninger, når du arbejder med strippere, pletter og møbler lakering materialer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com