Hvordan man opbygger en Hot ryger

September 22

Ikke alene gør en varm ryger tilberede mad med indirekte varme ved lavere temperaturer, det tilføjer også en fantastisk smag til kød. Disse rygere bruge aromatiske woods hickory, grill og cedertræ. To vigtigste ryger typer er tilgængelige på markedet – træ-brændende og elektrisk. Begge giver de samme resultater, men en elektrisk ryger kræver ikke en masse oprydning, fordi de træflis er holdt i en træ chip boks, snarere end at stå åbne i bunden af rygeren. En elektrisk ryger er også formentlig den nemmeste ryger til at bygge, bruger minimal materialer-hvilket gør det en nem bygge for en person, der aldrig bygget noget.

Instruktioner

•Drill en 1-tomme hul nær bunden af papirkurven kan. Du vil trække elektriske varmepladen ledningen gennem dette hul. Boret fire huller i låget af papirkurven kan. Bruge ½-tommer bore bit til at bore et af hullerne. Dette hul bliver hvor temperaturmåleren vil hvile. Bor tre flere huller, alle 1/4 tommer i diameter. Disse huller er, hvor røgen vil flygte.

•Sæt den elektriske varmeplade i bunden af skraldespanden kan og træk ledningen gennem hul nær bunden af papirkurven kan.

•Soak træ chips i vand i ca 45 minutter. Hvis du ikke planlægger at bruge dine ryger straks, springe dette trin og gøre det senere. De træflis skal være helt fugtige at ryge korrekt.

•Sæt træ chips i en metal træ chip kasse lavet specielt til træ rygning. Disse træ chip bokse kommer i forskellige størrelser, men en medium-størrelse træ chip boks med en dybde på mindst 6 inches vil gøre for dette ryger. Placer boksen træ chip oven på en elektrisk kogeplade.

•Sæt en runde grill rist. Omkredsen af en skraldespand generelt bliver mindre nær bunden, det er bedst bruge en rist lidt mindre end den samlede omkreds – mindst 2 inches mindre. Dette vil tillade rist til hvile nær toppen af papirkurven og holde det robuste.

•Plug i varmeplade og tæt rygeren med papirkurven kan låg. Indsæt temperaturmåleren og vente, indtil temperaturen når mindst 250 grader Fahrenheit. Én gang på denne ønskede temperatur, Fjern låget og arrangere kødet eller andre fødevarer, du planlægger at ryge på toppen af grill-rist. Dække rygeren.

• Røg mad til ca. tre til fire timer. Det er vigtigt at tjekke temperaturen lejlighedsvis for at sikre, at temperaturen holder sig mellem 240 grader og 280 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen overstiger nogensinde 280 grader, Fjern låget, indtil temperaturen vender tilbage til den ønskede temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com