Hvordan man opbygger en House Post stråle

February 5

Hvordan man opbygger en House Post stråle

Stolpe og bjælke byggeri er en afprøvede og sande metode at bygge huse. I virkeligheden, er det en af de ældste hjem-bygning metoder i USA. Post og beam indramning er lidt mere udfordrende end stick indramning eller platform indramning teknikker anvendes i dag, men resultatet kan være ekstremt robust og længe-varer, samt meget charmerende og smuk. Væsentligste årsager til post og beam indramning er sjældent brugt længere er de højere omkostninger ved og sværhedsgrad af bygning med store tømmer. Men det er en fantastisk måde at opnå en charmerende historiske restaurering look.

Instruktioner

•Plan dit projekt så det endelige produkt er i overensstemmelse med lokale bygningsreglementer. Et opkald til din Kommunes bygning inspektør er nå værd indsatsen, som han eller hun kan forklare strukturelle minimumsstandarder, du skal følge, mens bygningen. Gøre strukturelle beregninger og tegninger til at hjælpe med at planlægge byggeprocessen. Brug bjælken span-limit borde til den type af træ, du vil bruge til at lægge post steder.

•Calculate din tømmer behov. Tømmer til stolpe og bjælke byggeri er meget tung, så ring til en tømmerhandlen eller savværk og har træ leveret direkte til byggepladsen. Store træ hvor det vil forblive tørt hele byggeprocessen.

•Build et fundament dybt nok og stærkt nok til at bære vægten af din planlagte struktur. Dette er et andet punkt at konsultere bygning inspektør, som strukturelle koder varierer betydeligt mellem forskellige steder. Når fundamentet er færdigt, er du klar til at begynde indramning.

•Kontrollér fugt niveauer i træ. Vådt træ vil knæk og delt som det tørrer. Tørre ud tømmer til 15 procent fugt før bygningen med det. Forberede indlæg og bjælker til at låse sammen ved at skære mortises i bjælker og tons i toppen af stillinger. Den klassiske metode var at derefter pløk gennem tons fra siden med en hånd-cut dyvel, men at fremskynde processen, kan du bruge flere indramning negle til at få den samme strukturelle integritet.

•Indstil stillinger på instituttet stående lodret. Ved hjælp af et system af reb og Remskiver, trække bjælker i position på toppen af stillinger og sikre dem. Skære web-afstivning løber diagonalt mellem hver stolpe og bjælke hviler på det og sikre dem med lange indramning negle. Denne metode reducerer synker langs beam-løber på grund af omlægninger.

•Når alle indlæg og bjælker har været sat på plads, bygge facader og indstille tag spær. Derefter jakke den udvendige vægge og tag til slut struktur.

Tips & advarsler

  • Indramning tømmer er meget tung. Bruge passende sikkerhed gear og udvise forsigtighed, når du arbejder med træ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com