Hvordan man opbygger en i væggen spisekammer

January 30

Hvordan man opbygger en i væggen spisekammer

Gøre brug af plads i dine vægge ved at bygge en i væggen spisekammer for dit køkken. Små køkkener skal du kreativt planlægger din plads. Mellemrum mellem væggen studs kan indrammet og trimmet ud til at oprette et spisekammer for dåser, krukker, krydderier og andre tørre varer, som du skal gemme. Den indbyggede pantry vil tilføje stil til dit køkken uden at det føles overfyldt med ekstra skabsplads, frysere eller hylder.

Instruktioner

•Vælg en plet på væggen for in-væg spisekammer. Skub en stud finder langs væggen i den valgte placering, indtil du har fundet de to nærmeste studs. Markere indvendigt kanter af hver stud. Spisekammer vil gå mellem knopperne.

•Poke punktet af drywall så gennem væg langs indvendigt kant af en stud starter øverst i pantry og savning til den længde, som du ønsker dit spisekammer at udvide mur ned. Gentag denne proces langs indvendigt kant af den anden stud.

•Saw overfor slutpunkter på siderne til at skære et rektangulært stykke af drywall fra mellem knopperne. Dette er ru åbning for in-væg spisekammer.

•Measure sider langs indersiden af hver væg stud med et målebånd, hvor drywall er skåret ud. Disse er de nødvendige for pantry sider.

•Lay et 1-by-4-by-96-inch bord på bordet i en miter så. Måle og markere bord til de målinger, som kræves for to pantry sider med et målebånd og blyant. Skub bestyrelsen langs tabellen, indtil blyant mærket er justeret med savklinge. Guide så gennem skoven og tilbage til startpositionen. Gentag denne procedure for at skære den anden side at længde.

•Fit sider ind i ru åbning og foranstaltning mellem dem på toppen og bunden af den ru åbning. Disse er de målinger, som kræves til toppen og bunden af rammen spisekammer. Skær den øverste og nederste stykker for rammen pantry med gering sav. Reducere antallet af hylderne behov for pantry til samme længde som de øverste og nederste stykker med gering sav. Base antallet af hylderne på de elementer, du vil gemme i dit spisekammer og hylde afstanden på højden af de elementer, du vil gemme. Dette vil tillade dig at gøre den bedste brug af din spisekammer rum.

•Lay ud i siderne på 1-tomme kanter parallelt med hinanden. Placer toppen og bunden mellem sider i begge ender. Holdning hylder mellem top og bund baseret på højderne af emnerne du planlægger at gemme hvert enkelt at skabe rammen pantry. Lade mindst 1/2-inch ekstra plads over det højeste punkt, så det er nemt at sætte og tage. Hammer tre jævnt fordelte finish negle gennem siderne i derefter ender af top, bund og hylder på hver fælles.

•Measure samlede bredde og højde af pantry rammen med et målebånd. Måle og markere dimensioner på plader af krydsfiner. Lå krydsfiner på et arbejdsoverflade og skære de markerede dimensioner med en rundsav. Juster cut krydsfiner stykke over bagsiden af rammen. Hammer finish negle gennem krydsfiner i ramme hver 4 til 6 inches.

•Sæt pantry rammen ind i den ru åbning. Hammer tre jævnt fordelte finish negle gennem siderne i midt på hver plads mellem hylderne i væggen studs at sikre pantry ramme på plads.

•Measure udvendige dimensioner af uslebne åbningen. Justere gering sav til at skære en 45-graders vinkel. Måle og markere de 1-by-4-by-96-inch brædder til de målinger du tog af den ru åbning. Du skal bruge to sider, top og bund. Disse er for trim omkring pantry rammen. Målingen vil være på indvendigt kant af bestyrelser. De udvendige kanter vil have lange pointen med 45-graders vinkel, så bestyrelserne passer rundt om åbningen som en billedramme. Skære brædderne til længde ved hjælp af gering sav.

•Anbring trim boards rundt om åbningen, således at de passer sammen som en billedramme. Hammer finish negle hver 4 til 6 inches langs længden af hvert bord så sikre dem til væggen.

•Center et søm sæt på lederen af hver søm og trykke det med en hammer, indtil neglen er ca 1/16-inch under træets overflade. Fylde neglen huller med træ kit ved hjælp af en spartel. Tillad kit til tørre natten over. Sand putty flush med en bøde-grus slibning pad i retning af træets årer.

•Applicer et jævnt lag af træ finish med en pensel. Børste på en anden frakke efter fire timer.

Tips & advarsler

  • Finde pantry i en central beliggenhed i dit køkken, så du har nem adgang til din tørt gods mens madlavning.
  • Bære øjet og øret beskyttelse når træbearbejdning at undgå potentielle skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com